PureVolume

 
Next »
 
 

Tesla Op Wielen

blog post
100 onderdelen naar 1. P duurzaamste elektrische scooter ter wereld is gemaakt van ijzersterke ijzer -vervanger. Ook heeft de scooter een application, die je wanneer het wordt je te wisselen. Hiervoor moeten zogenaamde wisselstations worden opgezet in grote steden je daar snel kan stoppen en wisselen that is accu. Je kan met with de app aanpassingen aan de configuratie van en de kleuren van dash het vergrendel - ontgrendelgeluid en lichtthema's aanpassen.

NPSP is deze biobased scooter een sterk bewijs dat biobased composieten kunnen worden in producten die belast worden. Dit maakt ook eens dat de slechts rond de 100 kilogram weegt, zo'n 15 kilogram lichter dan de meeste scooters. Om de accu weer volledig op te laden is drieënhalf tot vier uur nodig. Rondom is de start up opgericht die de scooter zal gaan vermarkten een innovatief business design. Alle optimaal worden hergebruikt is dated by ook zorgt dit product, gerecycled of op een duurzame manier worden afgedankt aan het van de levenscyclus van de scooter. Het gaat om elektrische die wordt door twee redelijk maar zware accu 's. De scooter is daarnaast lean, zo wordt de scooter na elke rit je wordt geanalyseerd en de scooter wordt geoptimaliseerd zodat een volgende rit minder .

Meer dan honderd zijn er nodig om framework van een ‘gewone' scooter te maken, veelal energie- zoals that is intensieve staal. Zij kwamen uiteindelijk uit op - naar eigen zegen duurzaamste elektrische scooter. Bij de al die honderd onderdelen door één solide vorm - zogenoemde scooteraccu monocoque - waaraan de wielen, het zadel en het bevestigd zijn. De scooter was het eindproduct van een nauwe samenwerking tussen 12 bedrijven, 56 studenten, 11 docenten en 20 specialists. Vooral de van het bedrijf NPSP en het Amsterdamse bedrijf waren cruciaal voor de ambitie om een duurzame te maken.
 

Posted Aug 08, 2015 at 5:37pm

0 likes

 

Comments

 
 
1