PureVolume

 
Next »
 
 

Tips om te stoppen met blowen

blog post
Op langere termijn kan cannabisgebruik tot uiteenlopende problemen leiden. Helemaal wanneer er dagelijks cannabis gebruikt wordt, is er een aanzienlijke kans op complicaties. Dagelijks blowen doen enkele tienduizenden mensen.

Ook de hersenen worden door het blowen anders. Na het blowen slapen we anders. Cannabisverslaving kan veroorzaken dat u zonder joint helemaal niet kunt slapen. Men vergeet dromen of denkt helemaal niet te dromen.

Stoppen met blowen heeft altijd zin en uw interesse kan groot zijn. Dat betekent dat u met de tips in boek stoppen met blowen wel iets kunt. Stoppen met blowen gaat immers niet iedereen gemakkelijk af. Het is een goed begin wanneer u daadwerkelijk wilt stoppen met blowen.

Ook financiƫle problemen door blowen zijn niet uitgesloten. Door strengere regelgeving is er een hogere prijs aan wiet verbonden. U werkt straks alleen nog maar voor het blowen.

Jongeren die nog geen achttien zijn, moeten al helemaal niet blowen. De ontwikkeling gaat bij blowen veel trager. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.
 

Posted Apr 19, 2015 at 7:38am

0 likes

 

Comments

 
 
1