PureVolume

 
Next »
 
 

Stoppen met cannabis

blog post
Het imago van blowen is er een van ontdekking en ontspanning. Verder kan blowen natuurlijk erg gezellig zijn. Men staat niet echt stil bij de risico's van cannabisgebruik. Veel verschillende dingen die toch belangrijk zijn worden door het blowen beïnvloed.

Het anders slapen na blowen is een aanwijzing dat blowen grote invloed heeft op de hersenen. Misschien lukt nuchter slapen niet. Eigenlijk wijst dit op afhankelijkheid.

Cannabisverslaving is steeds minder een taboe. Omdat wiet meer en meer THC bevat is het verslavender geworden. In een paar jaar tijd is het aantal aanvragen voor hulp bij stoppen met blowen met de helft gegroeid.

Er is een kans dat uw wens om te stoppen met blowen groot is. Dat betekent dat u met de tips in tips stoppen met blowen wel iets kunt. Cruciaal is het om beslagen ten ijs te komen. Zo leert u die eerste stappen nemen.

Is men afhankelijk van de cannabis geraakt dan kunnen er gemakkelijk financiële problemen ontstaan. Wiet blijft steeds maar stijgen in prijs. Op den duur leidt dit altijd tot financiële problemen.

Ook is bekend dat blowen voor jongeren gevaarlijk is. Er is een te grote invloed van de cannabis op de hersenen. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.
 

Posted Jun 08, 2015 at 12:24pm

0 likes

 

Comments

 
 
1