PureVolume

 
Next »
 
 

Hvordan velge en tannlege?

blog postÅ velge riktig tannlege er like viktig som å velge riktig lege. Faktisk er det bevist at med den rette tannlegen en person vil sette opp en bedre plan for tannlege helsen og rengjorde hvis de finner en tannlege som gjør dem føler deg komfortabel. Flere mennesker har angst om en tannlege besøk enn noen annen besøk for helse vedlikehold. tannlege

Rundt 90% av alle mennesker vil frata de tannlege besøk til det er et reelt problem som må ha en reparasjon eller fjerning, snarere enn vedlikehold og forebyggende behandling. De er alternativer som er lettere, mindre smertefull, og billigere.

Når du velger tannlegen din, er det en god idé å se etter noen viktige faktorer:

A. Når du gjør en avtale for å gå til tannlegen, han eller hun viser ekte bekymring og interesse for din tannhelse. tannlege Oslo

B. Tannlegen er forebygging orientert.

C. Det er viktig å se hvordan tannlegen tar seg tid til å se på alle tennene, og røntgenbilder hvis det er nødvendig.

D. Med en grundig undersøkelse fra tannlegen vil du ha disse tingene sjekket. Tennene, tannkjøttet, tungen, leppene, innsiden av kinnene, gane, hud og hals. Tannlegen skal sjekke for hoven halte noder, tannkjøtt og tann sykdom, bein skader og forfall, unormalt store sprekker, og all denne informasjonen er dokumentert helt.

E. En god tannlege vil gi tydelige forklaringer på hva som skjer, hva som er nødvendig, og hva du kan forvente.

F. Care, er ikke penger en god tannleger bekymring. Hvis tannlegen er mer opptatt av å tjene penger, enn å møte dine munnhygienebehov, kan det være lurt å se et annet sted.

G. Hvis det er en god del varer for salg på kontoret, kan det være at tannlegen er ute etter å tjene penger på områder som ikke inkluderer tannhygiene. Dette er egentlig ikke et stort problem med mindre for instruksjoner og omsorg, så tannlegen prøver å fremme sine salgsvarer.

H. Sedasjon stedet for forklaring er et problem. Dette betyr at tannlegen ønsker penger fra sedasjon, i stedet for ved hjelp av forsiktighet, forklaring og pleie.

I. Spør rundt, vil du finne at folk er glade for å diskutere de gode og dårlige tannleger de har hatt erfaring med.

J. Snakk med tannlegen din. Hvis tannlegen er ikke klar til å snakke med deg, vil han eller hun sannsynligvis ikke vil ta deg tid til å bry seg om oral helse plan som en langsiktig og varig resultat.

K. Har tannlegen hva du skal lære deg, slik at du arbeider med tannlegen din for å skape en best mulig tannhelse tilgjengelig for deg.

L. Vil tannlegen vil tennene og tannkjøttet sunt til den prisen du har råd til?

Det er veldig viktig å finne den rette tannlegen, fordi hvis du har feil ett, er du mindre sannsynlig å følge gjennom med en god plan for rengjøring og helsen.

Når tannlegen din snakker til deg om behandlinger som er nødvendig, stille spørsmål. Dette er rettferdig og rimelig og en god tannlege vil forstå dine spørsmål og bekymringer.

Du kan også stille spørsmål om din tannlege legitimasjon. De bør være glad for å fortelle deg hvilke kvalifikasjoner og opplæring de har hatt. Dessuten kan du finne ut om tannlegen er kun for voksne, eller hvis de regelmessig behandler barn.

Det er din tannlege, ditt besøk, tennene og din generelle helse. Å gjøre det riktige valget vil utgjøre hele forskjellen når den tid kommer til å skape et positivt og vellykket oral helse plan.

 

Posted Sep 03, 2015 at 2:35pm

0 likes

 

Comments

 
 
1