PureVolume

 
Next »
 
 

Tips voor stoppen met blowen

blog post
Het roken van cannabis kan ervoor zorgen dat u de dagelijkse problemen even vergeet. Met vrienden samen blowen is natuurlijk al helemaal leuk. Het risico dat men met te veel blowen loopt wordt vaak vergeten. Jammer omdat men daarom het ingrijpen bij te veel blowen maar blijft uitstellen.

Uit gewoonte kan men op den duur dagelijks gaan blowen. U kunt voorkomen dat u dagelijks blowt door elke week twee dagen geen cannabis te gebruiken. Veel coffeeshops geven hun klanten dit ook als tip mee.

Lamlendig erbij zitten na het blowen dat zult u vast wel herkennen. Het cannabisgebruik kan tevens een negatieve invloed hebben op uw prestaties op het werk. Of u bent uiterst gefocust op het blowen dat u belangrijke dingen verzaakt.

Speelt u met de gedachte om net als vele anderen te stoppen met blowen? Dan kan het artikel stoppen met blowen als verplicht leesvoer worden beschouwd. Dit soort artikelen zorgen ervoor dat u zich op het stoppen met blowen kunt voorbereiden. Maak dus optimaal gebruik van de tips die worden geboden.
 

Posted Jul 14, 2015 at 12:23am

0 likes

 

Comments

 
 
1