PureVolume

 
Next »
 
 

Kecantikan Versace

blog post
Anda boleh mendapatkan pelbagai jenis perfume berjenama di Perfume Wholesale Malaysia

Pada kali pertama, biasanya kebanyakan orang akan memikirkan ia sebagai pakaian apabila Versace disebutkan. Namun, sebenarnya syarikat itu terdiri daripada beberapa jenis Versace, bermula dari pakaian couture mahal yang diketahui dan disukai oleh ramai orang, sehingga kepersolekan, perabot rumah dan juga hotelnya sendiri di pantai emas Australia.

Bukannya semua orang tahu bahawa syarikat itu juga mempunyai sejarah yang sangat kaya dalam pengeluaran minyak wangi dan wangian. Namun, ia merupakan satu langkah yang logik untuk diambil dan mengikuti jejak langkah rumah fesyen lain yang besar, Chanel, yang merupakan satu lagi rumah fesyen ikonik seperti Versace untuk mempelbagaikan minyak wangi. Sesungguhnya Versace dapat melihat kaitan antara fesyen yang tinggi dan gayadengan jelas, dan memilihnya sebagai ruang semulajadi untuk perkembangan, dan strategi ini terus berfungsi dengan baik selama beberapa tahundi mana syarikat itu kini dilihat sebagai peneraju pasaran dalam wangian.

Gianni Versace mula bercabang keluar dalam minyak wangi dengan wangian tandatangan beliau iaitu'Gianni Versace' pada tahun 1982. Sejak itu, perniagaan syarikat wangian telah mencapai kejayaan yang semakin meningkat, dan kini meliputi minyak wangi bagi lelaki dan wanita. Minyak wangi klasik dibangunkan di sepanjang perjalanan termasuk industri terkenaliaitu Crystal Noir, dilancarkan ke Dunia pada tahun 2004, dan koleksinya, Versace oleh Versace pada tahun 2007.

Minyak wangiadalah berbeza dalam intensiti dan perasaan, dan dengan itu bukan sahaja tertarik kepada orang ramai, tetapi juga kepada orang-orang yang suka untuk mengubah wangian yang mereka pakai pada waktu malam, berbanding dengan yang mereka pakai pada siang hari. Kepelbagaian ini telah menyebabkan minyak wangi Versace jenama yang menawan kepada semua orang yang pernah cubanya.

Disebabkan oleh kualiti yang tinggi,produk mereka sering dikenal pasti oleh bau merekasahaja, dan kepada orang-orang yang tahu minyak wangi mereka, sama seperti orang-orang yang boleh melihat label fesyen yang baik, akan menghargai minyak wangi yang anda pakai dan menghormati citarasa anda yang baik dengan sewajarnya.

Banyak minyak wangi dihasilkan seperti 'Jeans' dalam lingkungan tahun 1990-an telah juga mempunyai pembungkusan moden yang sangat inovatif, dan secara tidak langsung memperkenalkan pakaian Versace kepada generasi baru. Sedangkan seluar jeans yang elegan mungkin tidak mampu dimiliki untuk pasaran massa, tetapi minyak wangi adalah lebih murah bagi kebanyakan orang dan membolehkan pemakainya untuk mengatakan, "Saya memakai Versace".

Meskipun sedih atas kematian Gianni pada tahun 1997, minyak wangi Versace yang baru terus dihasilkan hampir setiap tahun, dengan keluaran baru yang cepat habis dijual. Sesungguhnya, walaupun minyak wangi yanglebih awal tidak lagi dihasilkan juga terus wujud permintaan di Internet.
 

Posted Oct 15, 2012 at 12:52pm

0 likes

 

Comments

 
 
1