PureVolume

 
Next »
 
 

Zorgtoeslag aanvragen 18 jaar

blog post
Doordat het economisch minder goed ging de laatste jaren, zijn er veel mensen op achteruit gegaan. De kans dat dit ook voor u geldt is redelijk groot. De overheid is allerlei financiële voordelen aan het afschaffen wat ook nog eens veel huishoudens raakt. Een tegemoetkoming die u echter altijd kunt aanvragen is zorgtoeslag.

Zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten van de zorgverzekering in Nederland. Zorgtoeslag staat in de politiek helaas wel steeds meer ter discussie. Er zijn steeds meer mensen die zeggen dat zorgtoeslag juist bijdraagt aan de hoge zorgkosten.

Zorgtoeslag is voor veel mensen een interessante maandelijkse aanvulling. Zorgtoeslag is aan voorwaarden verbonden. Zo dient u achttien jaar of ouder te zijn voor zorgtoeslag. Daarnaast moet u de Nederlandse nationaliteit hebben of in het bezig zijn van een geldige verblijfsvergunning. U dient verder rekening te houden met het feit dat u niet te veel mag verdienen en uw vermogen niet te hoog mag zijn. Het maximum voor vermogen en inkomen worden ieder jaar opnieuw vastgesteld.

Dit Youtube filmpje leert u nog meer over zorgtoeslag. Het is geen slecht plan om de zorgtoeslag direct aan te vragen. Juist in een tijd waarin de overheid zo aan het snijden is, is het belangrijk dat u aanvraagt waar u recht op heeft.
 

Posted May 25, 2015 at 8:59am

0 likes

 

Comments

 
 
1