PureVolume

 
Next »
 
 

Pihavahti muita jäsenistään johtajana

blog post

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

 


Ilotulitus voi kääntyä vapaapäiviä, kuten pihavahti klikkaa tästä heinäkuun neljäs ja uudenvuodenaattona osaksi onneton yötä koirille. Jossain määrin tämä pelko on geneettinen, mutta se on myös oppinut. Kasvattiamme ja koulutettu huuhtele ja noutaa peli ampuja selviytyä hyvin näitä ääniä, samoin poliisin koiria. Jotkut koirat eivät pysty mukavinta ilotulitus, mutta paljon voidaan tehdä, jotta tämä pelko pienempi ongelma tahansa koira.

Pihavahti Ennustettavuus

Toisin kuin ukkosta, ilotulitteita lähti tarkoituksellisesti. Voit valita ei mennä niin pitkälle kuin ostaa ilotulitteita ja avustajaa räjäyttää ne oikeudelliset paikalla kun kouluttaa koirasi-mutta voisit, jos halusi. Voit kouluttaa koirasi, kun tiedät muita ihmisiä tullaan ammunta ilotulitteiden ja voit perustaa oman koulutusta paikalla etäisyydellä sijainti ilotulitus. Tämä ennustettavuus on vahva etu koulutukseen.

klikkaa tästä
Koulutus

Kuten käsiteltäessä muita asioita, jotka pelottaa jotkut pihavahti koirat, paras lähestymistapa on työskennellä oman koiran, ennen kuin näet mitään merkkejä pelosta. Ihannetapauksessa perustettu koiran välimatkan päässä ilotulitteet, joten melu ei olla kovaa, mutta koira voi nähdä, että henkilö aiheuttaa melua. Tämä liitäntä auttaa monta koiraa ottamalla mysteeri ulos siitä.Food kohtelee työskennellä ahne koirien, ja pelejä, että koira rakastaa saattaa olla vieläkin tehokkaampi auttaa koiran henkisesti virittää ulos melua. Kun koira toimii out vaistomainen käyttäytyminen, joka on rakennettu koulutuksen ja kokemuksen, mielen ja kehon ovat vahvasti rokotettu pelkoa ja kipua.

Enemmän sinulle ja koirallesi juna yhdessä pihavahti tehdä vuorovaikutusta tyydytystä ja voimakkaasti keskittynyt, voimakkaampi näiden vuorovaikutusten tulee ilmastointi koirasi ei tarvitse huolehtia kaukaisesta ääniä. Haetaan, tossing lelu koiran kiinni, tai (jossa oikea koira ja ohjaaja) hinaaja-of-war ovat erilaisia ​​henkilön-ja-koiran vuorovaikutusta, jotka toimivat voimakas vastalääkettä pelätä.

Siirrä vuorovaikutusta sinun ja koiran hieman pihavahti lähempänä ilotulitteiden toimintaa bitti kerrallaan. Varo, ettet edetä tarpeeksi nopeasti, että koira tulee peloissaan. Päätellen koiran mielentila on herkkä prosessi. Jos tuomita väärin ja etukäteen liian nopeasti, mene takaisin matkan, jos koira ei osoita pelkoa. Työskentelevät kyseisellä etäisyydellä pitkään ennen etenee uudelleen. Hitaampi on nopeampi tämän tyyppistä koulutusta. Liipaisu pelko on merkittävä takaisku, joten yritä kovasti olla tekemättä niin. Ellei aiot kuitata ilotulitus missä koira on olla teidän puolella, se on parasta välttää työskentely koira vieressä räjähdykseen. Melu voi vaurioittaa koiran korvat, ja muitakin vaaroja peräisin ilotulitteet, too.

Ennaltaehkäisy

Älä jätä koiraa ulkona yksin, kun joku aikoo käyttää ilotulitteita. Lisäksi riski pelon syntymässä koira, monet koirat pakenevat aidattu piha paniikissa ja kadota.Jos et pysty saada täyden keskittyä harjoituksen, pitää vuorovaikutusta koiran kanssa toiveikas, onnellinen ja runsaita. Älä käytä sääliä ääni tai kosketus, joka antaa koira syytä pelätä. Laki iloinen ja luottavainen, ja palkita koirasi luottavainen käyttäytymistä.

Korvatulehdukset voivat tehdä ääniä kivuliaampaa. Pidä hyvää huolta oman koiran korvat. Kiinnittää erityistä huomiota, jos korvat eivät ole pystyssä, tai jos koira on koskaan ollut korvatulehdus. Koirat yleensä salata kipua eloonjäämisvaisto, joten pihavahti on tärkeää tehdä tosissaan tietää koiran fyysinen kunto. Pelot ovat usein tarttuvia yhdestä koiran toiseen samoin kuin ihmiset koiria. Jos sinulla on koira, joka pelkää ilotulitus ja saat toisen koiran, joka työskentelee pelottava voi estää uusi koira kehittämästä sama pelko.

 

Posted Aug 18, 2015 at 9:56am

0 likes

 

Comments

 
 
1