PureVolume

 
Next »
 
 

Pihavahti koirien hypätä meille

blog post

PictureKuinka monta koiraa on taka Mortensenin pihavahti koiralle elävä koska ne hypätä ympäri perheen ja vieraiden aina, kun joku kävelee ovesta? Sitten kun joku menee ulos vierailla yksinäinen koira, hyppääminen on huonompi, koska koira on vieläkin innoissaan nähdä jonkun. Vasta nyt koira on likainen, liian. Ei hyvä! Puhutaanpa miten ratkaista tämä ongelma lopullisesti.

Me ihmiset kannustaa koirien hypätä meille hyväily niitä, alkaen puppyhood, kun ne ovat heidän takajalat päästä lähemmäksi rakastava kasvot ja kädet. Tämä normaali kuriton käyttäytyminen on todennäköisesti huomiota tavoitteluun pihavahtit luonteeltaan kun se ei liity aggressiota. Ne eivät tarkoita mitään pahaa hyppäämällä ylös, mutta hyvin harvat ihmiset kuin olisi hyppäsi koira. Koska koira saa vanhemmat ja vahvempi, hän voi naarmuttaa pihavahti ihmisiä ja kolhi ihmisiä alas. Se ei ole vain lapsia ja vanhuksia, mutta isompi, vahvempi koirat voivat mahdollisesti kolhi aikuiset alas samoin. Käyttäytyminen tulee tapa saada huomiota, vaikka aloitat työntämällä sen ulos ja kertoa heille "Ei" Henkilö voi nähdä tämän rangaistuksena, mutta koira saa nähdä sitä vastenmielisiä lainkaan.

Kun koira pihavahti on vielä hyvin nuori pentu.
Paras tapa käsitellä hyppää ylös ei koskaan anna pennun edes alkaa tehdä sitä. Älä anna kenenkään lemmikki söpö pikku Tootsie pentu, elleivät kaikki neljä jalkaa ovat maassa. Jos opettaa koiranpennun että kaikki hyväily tapahtuu, kun neljä jalkaa ovat maassa, iso koira ei hyppääminen ihmiset. Sen sijaan, koira kehittää makea tapoja tervehdys ihmisiä, kuten tehdyn pää rakkaudella vastaan ​​polvi.
Tämä koulutus on vaikeampaa kuin miltä se kuulostaa, koska koirat ovat yleensä palkitaan joku tämän ongelman, ja mahdollisuudet ovat sinulla on nuori tai aikuinen koira, joka on hyppääminen ihmiset. Mitä sinä teet nyt? Se on sama periaate kuin pentu, vain kestää kauemmin.Hyökätä tämän ongelman useampi kuin yksi etu. Tässä ainekset koulutus koirasi tervehtimään neljä lattialla:


 Opeta koira istumaan, vaikka innoissaan. Kun koira on istua asennossa, antaa hyväily, kiitosta, ja kohtelee. Älä kehua JÄLKEEN koira on saanut ylös, koska pihavahti se ei ole toivottua käyttäytymistä. Ylistys ja palkita aikana haluttua käyttäytymistä, pihavahtitile istua. Tämä on ratkaiseva koulutus askel, että useimmat ihmiset kaipaamaan. Opetus koira ei hypätä ei riitä. Meidän täytyy opettaa koiralle että hyväily tulee, kun koira tekee oikean käyttäytymisen. Laita pihavahtit keskittyä tähän hetkeen. Aloitat hankitaanko jännityksetön tilanteissa (eli talosi ilman kävijöitä) ja vähitellen rakentaa enemmän ja enemmän jännittävä tilanteissa (eli omalla takapihallaan, niin rauhallinen puisto) kunnes koira on täysin tasainen. Se vie aikaa ja harjoitusta. Sitten alkaa sisällyttää vieraita. Opetus koira istua häiritsevämpiä tilanteissa kuulostaa helpolta, mutta hän ei vain on pystyttävä istumaan, hän on voitava tehdä se, kun hän on erittäin innoissaan, ja se ei ole helppoa feat! Joten älä odota sen olevan kaikki kiinteät viikossa. Rekisteröitymisestä positiivista vahvistamista valmennusta voi olla hyvä tapa aloittaa lisätä häiriötekijöitä ja osallistujat todennäköisemmin seurata ohjeita kysymällä koiran istumaan, kun hän lähestyy heitä ja unohdetaan hyppäämiseen käyttäytymistä.

 Opettaa koiralle, että kun hän tulee teille tai pihavahti kenellekään muulle hänen Oletustoiminta on istua ja ei hypätä. Ihmiset pitäisi kysyä häntä istumaan joka kerta kun hän lähestyy heitä. Vaihtoehtoisesti, opettaa hänelle tulla halaus komennolla (katso alla). Kun tulet taloon, tulevat hiljaa. Innoissaan terveisiä kun tulet kannustaa koiran hypätä sinua.

 Kun olet vieraat saapuvat,
Pitää koirasi alle hihnassa tai muu hallittavissa (eli rajoittamalla hänen oma tila) noin 15 minuuttia, kunnes kaikki on ratkaistu. Tämä on aika villeimmätkin jännitystä koira, ja se on paljon helpompi koiran koota itsehillintää jälkeen alkuvaiheessa. Lopulta pihavahtit haluat harjoitella tätä käyttäytymistä ilman talutusnuorassa, liian. Älä koskaan anna kenenkään lemmikkieläinten tai muuten antaa koiralle huomiota, kun hän seisoo hänen takajalat. Paras pihavahti keino hyppää ylös on pidättää huomiota. Tämä on erilainen jokainen koira. Joidenkin koirien voit pitää kädet itsellesi ja kääntää lonkan kohti koiran tai käännä selkääsi koira, mutta jotkut koirat saatat joutua pihavahti itse poistua huoneesta (erottaa itsesi koira), kunnes koulutus on edennyt siihen pisteeseen, että voin saada koiran "istu" tilauksesta. Kun koira on hyppy ja pysähtyy hyppy, pyydä häntä pari komentoja ennen hyväily erottaa Jumping käyttäytymistä palkita hyväily.
    Tämä pyyntö on suositeltavaa, koska jotkut koirat ovat niin älykkäitä he hypätä ja sitten istua vain petted.

    Jos aiot tehdä mitään keskeyttää koiran hyppääminen, pitää mielessä, että tavoitteesi on koira, joka on turvallinen ihmisten kanssa. Älä lankea siihen pihavahtitile ansaan, että yritetään nopeita menetelmiä hyppää ylös, kuten astumalla koiran varpaiden tai selkäsauna häntä rintaan polvellasi. Nämä menetelmät aiheuttavat kipua, joka voi tehdä pihavahti hänen pelokas ihmisiä, tai vielä pahempaa, vahingoittaa hänen. Mikä tahansa koulutus menetelmä, joka rankaisee koirasi kun, hänen mielessään, hän on ystävällinen vieraillesi, voi vahingoittaa koiran hyvä asenne vieraita, joten ole varovainen, että liian. Haluat antaa hänelle mahdollisuuden ansaita kiitosta hyvästä käytöksestä, ei saada pulassa, kun kaikki hän yrittää tehdä, on sanoa hei. Lopuksi, pää kaulus voi auttaa, koska se antaa sinulle enemmän kuin voit lisätä häiriötekijöitä.

Ihmiset voivat olla ristiriitaisia ​​välittämättä toivotun pihavahti käyttäytymisen ja palkitsemalla hyviä käyttäytymistä, joten saatat joutua valitsemaan jotka koirasi vuorovaikutuksessa. Jos yksikin henkilö kannustaa hyppy, hän jatkaa suorittaa käyttäytymistä. Yksi hyvä tapa opettaa koiralle tervehtimään ilman hyppääminen on yksinkertainen vihje mennä henkilön polvet. Aloita laittamalla auki kädet, kämmenet ulospäin, etupuolella polvet. Sinulta taivutus eteenpäin päästä käsiksi tänne. Kerro koira "tulee halata," ja koirasi todennäköisesti vetoa teidän kutsuva käsiin. Pet koiran.
Do "tulevat halata" käytäntö yli muutaman kerran kunnes koira reagoi nopeasti. Sitten löytää joku muu auttaa sinua, ne ottaa kannan, kohta heille ja kerro koiran "mennä halata." Pyydä heitä rohkaista koira suullisesti tulla heille ja antaa hyväily kun koira saapuu. Sitten soitat koiran "tulla halata" ja kädet polvet.

Tehdä muutamia toistoja edestakaisin, pysäyttää pihavahti ennen koira kyllästyy. Toista tämä, ja pian löydät, kun sanot "go halata," koira pyrkiä henkilön polvet vaikka heidän kädet eivät ole siellä. Kysy henkilö nojata alas ja lemmikkieläinten koira polven korkeudella-tiukkana ihmisten kanssa, että ne eivät saa pilata koulutus kutsumalla koiran hypätä jopa niitä!

Huomautus Pikku Koirat

Et voi hoida pieni koira hyppää jopa teitä, mutta pihavahti antaa tämä vielä. Et aio halua koiran pilata jonkun vaatekappaleita clawing jalat. Myös pieni koira hyppää ja odottaa jäädä kiinni voi loukkaantua, jos henkilö osu. Monet meistä näe mitään syytä opettaa koiramme ei hypätä ylös. Emme mielessä, ja jos ystävä tai sukulainen tarpeisiin koira ei hypätä, me yksinkertaisesti laittaa koira hihnassa.

Saamme vanhempi, vaikka, ja meidän koirien ikä jopa nopeammin kuin me. Lisäksi ikä, monet fyysiset voi syntyä ongelmia, jotka hyppää ylös suorastaan ​​vaarallista. Jossain vaiheessa koiran elämä, hyppy tulee vaaraa hänen. Koirasi elää vähemmän pihavahti kivun riskiä, ​​jos opetetaan varhain ei hypätä. Ei-hyppy koira elämä sisältää enemmän hyväily ja rakkautta, koska se on niin paljon helpompaa ja hauskempaa lemmikkieläinten koira, joka on neljä jalat maassa. - pihavahti

 

Posted Aug 28, 2015 at 5:00am

0 likes

 

Comments

 
 
1