PureVolume

 
Next »
 
 

Tom en Eduard

blog post
Ik heb een aantal grote Tom en Eduard, ik ben op peritoneale nierdialyse en doe de dialyse 4 keer per dag. Ik vond dat er iets op het juiste moment ... eindelijk!

Laten we praten over mijn dochters, de liefde van mijn leven. Denk je dat ik zou willen om hen te helpen? Natuurlijk! Denk je dat mijn reden voor het aanbevelen van iets voor hen zou zijn, omdat ik geld verdienen aan het? Niet een kans, je moet wel gek, toch? Ik heb sterk aanbevolen een programma om hen ook, ja, dezelfde die ik heb aanbevolen aan Lisa. Ik wil dat ze in staat zijn om te werken aan hun eigen, veel geld te verdienen en niet afhankelijk moeten zijn van een bedrijf om te werken voor een salaris te krijgen. Ik wil nooit meer dat ze moeten leven van salaris naar salaris. Ik heb nooit willen dat ze ontslagen werk-en dakloos zijn. Ik wil hun alle kansen dat ze zou kunnen hebben om te leven comfortabel en zelfs meer dan dat, voor hen om meer geld te verdienen dan ze ooit had kunnen denken! Ik geloof echt ik heb dat gedaan toen ik stel voor dat deze zakelijke mogelijkheid voor hen. Dat is alles wat ik kan doen, net als met iemand anders, Lisa, u, of wie dan ook. Zij zullen moeten doen, kan ik het niet voor hen. Zij zullen moeten zetten in de tijd in internet marketing, net als ik deed toen ik aan het leren was. Zij zullen om geconcentreerd te blijven en wat er gedaan moest worden doen. Hier is het ding, ik denk eerlijk gezegd als ze dat doen, zullen ze meer geld dat ze ooit had gedacht te maken. Zie je, ik geloof echt dat ik hen geholpen hebben meer dan ik ooit in mijn leven. Ik heb ze de kans om onafhankelijk te worden, worden hun eigen baas en verdien meer geld dan ze ooit hebben durven dromen met de opleiding die zij nodig hebben. Het enige wat ze hoeven te doen is geloven dat hun vader zou ze nooit vertellen om iets dat niet goed zou zijn voor hen te doen. Ze weten allemaal dat ze hebben mijn hart en dit kan het laatste wat ik ooit doen voor hen. U kunt er verdomd zeker van dat ik geloof in wat ik zeg hen en Lisa en u te doen!

Luister, kun je verder gaan met je leven zoals het nu is. Ben je echt gelukkig mee? Is dit de manier waarop je wilt de rest van je leven? Zo niet dan moet je iets doen om het te veranderen doen. Je moet een programma dat u kunt het geld dat je hebt gedroomd over te maken en blijven gericht op dat programma tot u te doen vinden. Je moet de houding dat je anderen helpen hebben. Ja, het geld is mooi en geweldig om te maken, maar anderen te helpen. Help je ouders, je kinderen, je vrienden, en de mensen die u vragen over deze. Help de familie in de straat die naar beneden en uit en laat ze zien hoe ze het geld doen om ze te krijgen uit de puinhoop ze in nu. Het is uw taak en uw verantwoordelijkheid in het leven voor iedereen en iedereen die je kunnen helpen.
 

Posted Mar 23, 2013 at 4:24am

0 likes

 

Comments

 
 
1