PureVolume

 
Next »
 
 

Sähkötupakka maksuton datalähde

blog post


sähkötupakka hintaJos toisin sanoen laskemme jotta yksi aloituspaketti kestäisi edes 2 kuukautta sikäli päivähinnaksi käy 0.67€. Kolmannessa tapauksessa kaksi sähkötupakkakauppiasta halusi jättää liittovaltion terveysministeriölle lausunnon, jossa todetaan, niin että lääkehyväksyntää ei tarvita laitteille eikä nesteille, eivätkä ne elikkä ole heitä. Sähkötupakan vaikutuksista ei toistaiseksi oo luotettavaa tutkimustietoa, eivätkä käyttäjistä oo tehty kotimaassa tilastoa. Netistä onkin kuitenkin täysin laillista tilata sähkötupakoita sekä nikotiinittomia patruunoita.


Hyvänä puolena voidaan joutuu niin että varaosia onkin helposti saatavilla useilta myyjiltä suosituimpiin malleihin sekä he on keskenään yhteensopivia. Jotkut on pystyneet lopettamaan tupakoinnin totaalisesti sähkötupakan avulla. Sanomattakin ilmiselvää, jotta jota aktiivisemmin poltat röökiä, tätä edullisemmaksi sähkötupakkaan siirtyminen käy. Sitä ainetta käytetään yleisesti elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteissa.

Tupakointi on eräs suurimmista terveysriskeistä Suomessa. Liuoksen myös ampulli pystyy pitää sisällään vettä, monenlaisia makuaineita ja nikotiinia. Nestettä siirtyy ampullista automaattisesti höyrystäjään ja joko imaisun myötä taikka nappia painamalla kuumennus käynnistyy. Sähkötupakassa käytettävä nikotiiniton liuos on tupakkalaissa tarkoitettua savukkeiden vastiketta.

Alkuvaiheessa aloituspakkauksen hankkiminen kustantaa enimmillään noin 50 euroa vain myöskin halvempia malleja onkin saatavilla. Akun lataukseen saattaa kulua muutama tunti, niin ei tartte odotella turhaan akun latautumista. Myöskään tupakanpolton aiheuttama pahanhajuinen hengitys ei häiritse sähkötupakan käyttäjiä, vaan hengitys tuoksuu käytön jälkeen vaikkapa vaniljalta, jos päätät sen makuisia nesteitä sähkötupakassasi käyttää. Sähkötupakka - www.tupakoinninlopettaminen.info - siis toimii "yllättäen" sähköllä.

Käyttöaika saattaa kuitenkin vaihdella hyvinkin merkittävästi käyttämisen määrästä sekä atomisoijan tasosta riippuen. Huomattava seikka on myös se että myyjät melkein aina eivät laita sivulleen tarkkaa mallinimeä ainoastaan ainoastaan esim. kokoluokkaan viittaavan nimen vai muun hämmentävän, reippaan myyvän nimen. Sosiaali- sekä terveysministeriö joutuu erittäin huolestuttavana EU:n tupakkadirektiiviä varsinkin sähkötupakan suhteen ja myöskin sitä, että makuaineita voi lisätä tupakkatuotteisiin, kertoo Tuominen.
 

Posted Mar 08, 2015 at 2:36pm

0 likes

 

Comments

 
 
1