PureVolume

 
 
 
       

yanz antz Listener

Location: Purwakarta, Indonesia

 

Recently Played

   
 
 

0:00

Album:

Artist:

 
 

Liked Songs

yanz antz hasn't liked any songs yet.

Favorite Artists (11)

Wolfmother

Psychedelic / Rock

Sydney, Australia

Play/Pause Toggle
   
 
 
 

The Kooks Pro

Indie / Blues

Brighton, United Kingdom

Play/Pause Toggle
   
 
 
 

Mastodon Pro

Metal

Upper Darby, PA

Play/Pause Toggle
   
 
 
 

THE NIEMIS

Rock / Blues / Pop

Fitzwilliam, NH

Play/Pause Toggle
   
 
 
 

Black Sabbath

Metal / Blues

Churchville, MD

Play/Pause Toggle
   
 
 
 

Comments (5)

  • Swamp of Blood said:
    hello ... if you enjoy Metal ... Hear my band...www.purevolume.com / Swampofblood ... if you like ... download the songs and add us ... thanks and peace! Apr 22
  • suchay said:
    thx...(((: Oct 02
  • irezumi893 said:
    heheh klo boleh beli sama bonyok,,, gw belih dah tu topeng :D heheh wogh...ya bawain lagu sendiri dong bro,,, bisa maen gitar? hahah banyak band alay jiji gw wkwkwk Sep 21
  • irezumi893 said:
    heheheh pengen minta topengnya deh :D wkwkwk kaget aja tiba2 lw nanya kek gt heheh but it's okay :D ummmm pengen banget punya sih... cuma gw aja gak bisa ngapa2in... T___T suara gw ancur, maen gitar gak bisa pula ha...ha..ha Lw punya? Sep 21
  • irezumi893 said:
    hehehe ya gt deeeh,,, tapi suka metal, punk, rock juga kok:D maksud lw metalica? gw sukanya slipkot :D errrrr kok tiba2 nanya kek gt ya? emang gw keliatan kek anak band? wkwkkwkwkwk Sep 20
  •  
 
   
 
 

0:00

Friends (2)

  • irezumi893

    180 Favorite Artists

    Female

  • suchay

    4 Favorite Artists

    27, Female

  •  
 
Signup for PureVolume, or Login.