PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Te pregatesti pentru revizia generala a automobilului sau poate vrei sa repari anumite defectiuni ce s-au strecurat intre timp? Este indicat sa cunosti un service auto serios! Insa cum sa selectezi dintre cate service-uri ce sunt pretutindeni? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ne da cateva sfaturi ce ar trebui sa le urmam.

La ce sa fim atenti atunci cand alegem un service auto? La promotii, la cat de departe se afla fata de casa ori la felul in care isi desfasoara sarcinile lucratorii? Citeste cateva recomandari de care este indicat sa tii cont de fiecare data cand iti lasi masina pe mainile atelierelor auto.

Spala automobilul pana sa mergi la service. Acest lucru va usura munca service-ului. Spre ex., cand acesta are nevoie sa ridice masina pe elevator, iar acesta este murdar , cei de la service vor trebui sa inlature murdaria pentru a avea acces la anumite piese.

Un service de reparatii auto ordonat are sanse mari sa fie unul de calitate.E bine ca anterior a merge cu automobilul in service sa verifici spatiul in care se lucreaza. Aceasta iti va da detalii importante cu privire la profesionalismul mecanicilor.

Un service bun pune la dispozitie un spatiu in care poti astepta de unde poti vedea atelierul, clientul avand avantajul de a observa cum se fac reparatiile la autoturismul tau. In plus, in urma terminarii lucrului mecanicul auto care a lucrat la masina este obligat sa puna la dispozitia consumatorului componentele uzate pe care le-a inlocuit si sa precizeze ce anume nu a mai functionat la ele.

Cineva din service urmeaza sa inspecteze masina impreuna cu clientul si sa indice in cazul in care automobilul prezinta urme pe vopsea sau este lovita. Asfel de observatii sunt notate pentru a service auto bucuresti se compara daca la finalul reparatiei autoturismul e, din punct de vedere estetic, la fel ca inainte.

Modul in care plateste. Daca la intrarea masinii in service ai convenit asupra costului, atunci vei fi nevoit sa dai banii in modul in care ai discutat. Daca apar cheltuieli suplimentare in intervalul lucrarii o persoana desemnata a service-ului va trebui sa discute cu proprietarul si sa ii spuna bine ca va fi necesara o interventie suplimentara. Proprietarul este singurul care ia decizia daca defectiunea se va repara in acel moment sau mai tarziu.

Posted Nov 19, 2015 at 9:41pm

Comments

 
 

Posts (3)

 
Signup for PureVolume, or Login.