PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Atunci cand ne luam un articol, de la un banal calculator, fie chiar si o masina, ni se ofera un certificat de calitate, ce ne asigura ca vom putea utiliza respectivele articole in conditii bune o anumita perioada de timp. Daca ne referim la lucrari, dovada este anevoios de oferit. Bineinteles, companiile de telefonie garanteaza in anumite conditii o viteza minima garantata, iar agentia turistica ne garanteaza ca ne va oferi vacanta ceruta, in situatia contrara primim inapoi plata.

Similar stau aspectele si in situatia prestarilor profesionale de curatenie. Multe firme de curatenie promit, dar putine isi pastreaza promisiunea.

Societatile care au 50 de lucratori sunt obligate legala sa angajeze persoane cu diverse afectiuni de handicap. Conform legii, 4% din personal este obligatoriu sa vina din partea unor categorii dezavantajate si fara sprijin. In cazul in care companiile, prin natura pietei muncii, nu au posibilitatea de a lucra cu oameni cu handicap, achita taxe in plus la bugetul de stat.

Firmele au la dispozitie un artificiu fiscal eficient in vederea evitarii acestor cheltuieli prin achizitia de bunuri/servicii/lucrari de la companiile protejate in cota egala cu valoarea ce trebuie varsata catre fondul statului.

Tot mai multe societati de curatenie promoveaza afirmatia calitatii curateniei la cel mai bun pret. Curatenia bine facuta, tehnologiile de ultima generatie, echipa responsabila, va ajuta activitatea pentru a beneficia servicii optime.Pe piata din tara noastra, dar in principal in capitala se afla numeroase companii specializate care pun la dispozitie un set variat de servicii specializate de curatenie adresate birourilor. Drept urmare, cei interesati au posibilitatea de a identifica dupa necesitatile personale, dar au posibilitatea de a alege cea mai potrivita propunere . Din acest motiv e important ca firma de curatenie sa le ofere clientilor o Firma de curatenie serie de avantaje, prin reduceri de pret, fie prin propuneri de cea mai buna calitate.

Au ajuns si mai solicitate serviciile de curatenie in birouri, curatenie generala sau curatenie pentru clinici medicale. Aceasta din cauza catorva operatori de pe piata serviciilor de curatenie cunosc cum sa gaseasca consumatori carora sa le ofere servicii de calitate.

Posted Oct 17, 2015 at 11:55am

Comments

 
 

Posts (2)

 
Signup for PureVolume, or Login.