PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
In momentul in care cumparam un articol, de la un simplu telefon, sau si o casa, primim un o garantie, ce atesta ca putem ne bucura de aceste produse in mod normal un anumit interval calendaristic. Daca ne referim la servicii, garantia este mai anevoios de pus la dispozitie. E drept, firmele de telecomunicatii ofera in unele conditii o viteza minima asigurata, iar operatorul turistic ne garanteaza ca ne va oferi concediul promis, altfel ne va da inapoi banii.

La fel stau lucrurile si referitor la operatiunile avansate de curatenie. Multe firme de curatenie promit, dar rar fac ceea ce primit.

Firmele cu un numar de peste 50 de lucratori au obligatia legala sa ofere locuri de munca pentru oameni cu diverse afectiuni de handicap. Conform legii, 0.04 din personal trebuie sa corespunda unor categorii cu probleme si fara sprijin. In cazul in care societatile, prin natura pietei muncii, nu au posibilitatea de a angaja persoane cu dizabilitati, platesc taxe majorate la bugetul de stat.

Companiile au la dispozitie un mod legal extrem de simplu pentru a scape de acestor cheltuieli in plus prin achizitia de bunuri/servicii/lucrari de firma de curatenie la unitatile protejate in marime echivalenta cu suma datorata catre fondul statului.

Sunt tot mai multe firme de curatenie sustin sloganul calitatii curateniei la cel mai bun pret. Curatenia profesionala, tehnologiile de ultima generatie, personalul responsabil, va ajuta activitatea pentru a beneficia servicii optime.

Pe piata din Romania, dar mai ales in Bucuresti exista o multime de societati specializate care pun la dispozitie un set diversificat de servicii profesionale de curatenie spatiilor comerciale ale firmelor. In aces fel, clientii interesati au optiunea de a alege in raport cu necesitatile personale, dar pot a urma cea mai potrivita propunere . Tocmai de aceea e important ca furnizorul de curatenie sa puna la dispozitia clientilor o serie de beneficii, prin tarife reduse, sau prin propuneri de cea mai buna calitate.

Posted Oct 18, 2015 at 3:27am

Comments

 
 

Posts (2)

 
Signup for PureVolume, or Login.