PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Potrivit advertiserilor, numai anul trecut au fost emise 13 schimbari in algoritmul de calcul Google, care sunt cele mai notabile si cele mai dezbatute insa, in realitate sunt aduse modificari zi de zi.Din acest motiv, website-urile trebuie sa se adapteze constant acestor update-uri, cel putin pentru a va pastra pozitia daca nu pentru a creste in clasamentul searchurilor organice. Conform cu informatiile marketerilor in optimizare, urmatoarea perioada va aduce o sarja de alte implementari.

Previziunile in 2012 spuneau pentru acest an traficul de pe tablete si telefoane il va surclasa pe cel de pe calculatoare si aceasta statistica s-a dovedit a fi adevarat. In momentul de fata, exista mai multe telefoane decat desktopuri.

Pentru ca website-ul tau sa sa tina cont tendintelor din prezent si sa fie disponibil de accesat placut si de servicii de promovare pe mobile, e esential ca acesta sa fie optimizat pentru mobil. Aceasta inseamna ca iti sunt necesare optimizari si de un nou concept de design.

Atribuie o importanta mai mare promovarii canalelor de socializare

In trecut, platformele sociale erau utilizate doar in intentia de a raspandi continutul,insa in momentul de fata, este un intreg canal de promovare online. E un motiv foarte benefic sa detii pagini pe cel putin 2-3 platforme de social media pentru a publica frecvent noutati, evenimente sau promotii. De aceeasi importanta e sa iti creezi un cont de Google+ pentru afacerea ta, pentru ca continutul sunt preluate mai bine in search-urile din Google.

In ultima vreme, Google tine cont d.p.d.v. SEO de volumul de accesari ale sitului, de numarul de likuri si share-uri inregistreaza. Mai mult, sharuind continutului postat pe retelele sociale, veti avea posibilitati mai ridicate de a obtine backlinkuri externe care sunt avantajoase pentru promovarea site-ului.

Mai mult, prin intermediul platformelor sociale obtineti clienti , ceea ce duce la sporirea numarului de comenzi si, totodata, a plusvalorii.

Daca in urma cu ceva vreme exista posibilitatea de a specifica keyworduri tematice cu scopul de a defini cu ce se ocupa compania dvs., odata cu marirea volumului de situri la nivel global, acest aspect nu mai este cu putinta. Astfel, trebuie sa analizati ceea ce cauta clientul cand intra pe websiteurile listate de motorul de search.

Nu conteaza mecanismul firmei, trebuie sa faceti tot posibilul sa aduceti intotdeauna text de calitate. Daca e vorba de un forum acest lucru e ceva normal, daca e cazul unui site al unei firme, trebuie sa postati intotdeauna ceva nou referitoare la oferta sau compania voastra. Contentul distribuiti-l in permanenta in platformele de socializare.

Posted Jan 01, 2016 at 1:24pm

Comments

 
 

Posts (3)

 
Signup for PureVolume, or Login.