PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Ar trebui sa cunosti un service auto serios! Dar stii sa alegi din cate oferte existente pe piata? Protectia consumatorilor ofera o serie de mentiuni ce ar fi bine sa le avem alege service-ul potrivit in vedere.

Ce sa verifi atunci cand intram intr-un service auto? La promotii, la ce distanta se situeaza de locuinta ori la profesionalismul cu care isi desfasoara sarcinile angajatii? Citeste o serie de recomandari de care sa iti aduci aminte atunci cand iti predai automobilul pe mainile service-urilor auto.

Curata automobilul pana sa te prezinti la service-ul auto. Pana sa mergi cu autoturismul in service-ul auto, spal-o si pe afara cat si pe dinauntru. Aceasta va facilita destul de mult treaba mecanicului. Spre ex., daca tehnicianul vrea sa puna autoturismul pe elevator, iar masina este plin de murdarie pe contra-aripi, mecanicii vor trebui sa stearga mizeria ajunge la unele .

transparenta completa. Echipa service-ului auto ar trebui sa-ti raspunda la orice solicitare, sa iti ofere sugestii de fiecare data cand le ceri astfel de lucruri, sunt obligati sa iti expuna cu seriozitate activitatile care urmeaza sa fie desfasurate si problemele constatate masina ta. Un service auto care Service auto Bucuresti se respecta ofera un spatiu de asteptare de unde poti vedea service-ul, clientul putand vedea modul de lucru la masina ta. Pe langa aceasta, dupa finalizarea activitatii tehnicianul care a reparat masina trebuie sa prezinte consumatorului nefunctionale pe care le-a inlocuit si sa comunice ce anume nu a mai functionat la acestea.

Mare grija la fisa de intrare in reparatie! Un angajat din service trebuie sa inspecteze automobilul impreuna cu clientul si sa anunte daca autoturismul are zgarieturi sau prezinta urmele unui impact. Problemele trebuie notate in vederea compararii daca la iesirea din service masina este, sub aspect estetic, exact ca inainte.

Cum se face plata. Daca cand ai mers in service ai primit informatii asupra costurilor, atunci vei trebui sa achiti cum s-a stabilit. Daca sunt necesare cheltuieli suplimentare pe durata reparatiei mecanicul service-ului va trebui sa vorbeasca cu proprietarul si sa ii spuna bine ca e nevoie de o interventie in plus.

Posted Nov 19, 2015 at 9:57pm

Comments

 
 

Posts (1)

 
Signup for PureVolume, or Login.