PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Te pregatesti pentru revizia generala a automobilului sau poate vrei sa repari unele probleme care au alege service-ul potrivit aparut intre timp? Este indicat sa cunosti un service auto profesionist! Cum sa selectezi dintre atatea service-uri ce se afla in Bucuresti si nu numai? ANPC precizeaza cateva sfaturi ce ar trebui sa le respectam.

In acest mod nu vom fi nici inselati si nici lasati cu buzunarele goale. Ce sa urmarim cand identificam un service auto? La tarife, la cat de aproape se situeaza de casa sau la motivatia cu care lucreaza lucratorii? Iti prezentam cateva sfaturi de care e bine sa tii cont cand iti predai autoturismul in grija mecanicilor auto.

Arunca o privire la zona in care se lucreaza. Un service auto bine pus la punct s-ar putea sa fie unul in care se lucreaza cu atentie.Este indicat ca anterior a merge cu automobilul in service sa verifici spatiul de lucru. Acesta iti poate da amanunte esentiale despre experienta service-ului.

transparenta completa. Un service auto de calitate pune la dispozitie un spatiu in care service auto Bucuresti poti astepta cu vedere catre masina, proprietarul avand avantajul de a urmari modul de lucru la automobilul tau. Mai mult decat atat, dupa finalizarea activitatii tehnicianul care a lucrat la masina este obligat sa puna la dispozitia consumatorului piesele nefunctionale pe care le-a inlaturat si sa specifice ce nu a mai functionat la acestea.

Posted Nov 19, 2015 at 1:21pm

Comments

 
 

Posts (4)

 
Signup for PureVolume, or Login.