PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Este indicat sa gasesti un service auto bun! Dar stii sa alegi dintre atatea service-uri ce se afla pe piata? Protectia consumatorilor ne da mai multe sfaturi pe care e indicat sa le urmam.

La ce sa fim atenti atunci cand identificam un http://www.badsi.ro/service-auto-bucuresti/ service auto? La promotii, la cat de departe se situeaza fata de locuinta sau la felul in care lucreaza lucratorii? Citeste o serie de recomandari pe care sa ti le amintesti ori de cate ori iti predai autoturismul pe mainile service-urilor auto. Mare grija la bunurile uitate in autoturism in intervalul in care acesta este la reparat. Te intrebi de ce? Este posibil sa iti fie necesare documente ori unele obiecte ca de ex. telefonul, tableta, lanterna s.a..Un service auto de calitate ofera un loc in care poti astepta cu vedere catre atelierul, proprietarul avand oportunitatea de a vedea cum se lucreaza la autoturismul tau. Pe langa aceasta, dupa terminarea activitatii tehnicianul auto care a reparat masina este obligat sa prezinte consumatorului componentele identificate cu probleme pe care le-a schimbat si sa specifice ce s-a defectat la ele.

Daca in service ai primit informatii la bani, inseamna ca e necesar sa platesti cum s-a stabilit. Daca exista costuri in plus pe durata interventiei reprezentantul service-ului trebuie sa anunte proprietarul si sa ii explice bine ca e nevoie de o interventie suplimentara.Posted Nov 19, 2015 at 6:59pm

Comments

 
 

Posts (1)

 
Signup for PureVolume, or Login.