PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Te pregatesti pentru revizia generala a masinii sau poate vrei sa scapi de unele defectiuni care si-au facut aparitia in ultimul timp? Ar trebui sa cunosti un service auto profesionist! Dar stii sa alegi din cate oferte ce se afla pe piata? ANPC ofera cateva recomandari ce ar trebui sa le respectam.

La ce sa fim atenti atunci cand calcam pragul unui service auto? La tarife, la ce distanta se afla de locuinta noastra sau la profesionalismul cu care lucreaza mecanicii? Citeste cateva sfaturi pe care sa ti le amintesti cand iti lasi autoturismul in grija service-urilor auto. Nu trebuie sa lasi in autoturism bunuri de valoare ! Atentie la lucrurile lasate in autoturism cand acesta sta in service. Te intrebi de ce? S-ar putea sa iti Service auto bucuresti trebuiasca anumite acte ori obiecte cum ar fi mobilul, casetofonul, portofelul .

transparenta totala. Un service de calitate are o sala de asteptare cu vedere spre atelierul, clientul putand vedea cum se fac reparatiile la autoturismul tau. In plus, dupa terminarea activitatii mecanicul care a reparat masina e raspunzator sa puna la dispozitia proprietarului piesele nefunctionale ce le-a inlocuit si sa explice ce anume nu a mai functionat la acestea.

Cineva din service trebuie sa verifice masina impreuna cu proprietarul si sa anunte in situatia in care masina prezinta probleme estetice sau este lovita. Observatiile sunt comunicate pentru a face diferenta daca la iesirea din service autoturismul este, sub aspect estetic, exact cum a intrat.

Cum se face plata. Daca apar costuri noi in intervalul interventiei reprezentantul service-ului va trebui sa vorbeasca cu clientul si sa ii mentioneze clar ca e necesara o interventie in plus. Proprietarul va fi unicul care alege daca defectul se va corecta acum sau intr-o alta interventie.

Posted Nov 19, 2015 at 1:13pm

Comments

 
 

Posts (1)

 
Signup for PureVolume, or Login.