PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Te pregatesti pentru revizia periodica a vehiculului sau iti doresti doar sa remediezi unele probleme care s-au strecurat in ultima vreme? Ar trebui sa cauti un service auto profesionist! Dar stii sa alegi din cate service-uri ce se afla in Bucuresti si nu numai? Protectia consumatorilor ne da mai multe sfaturi ce ar trebui sa le avem in vedere.

Astfel nu vom fi nici pacaliti si nici lasati cu buzunarele goale. La ce sa fim atenti cand alegem un service auto? La tarife, la ce distanta se afla de locuinta noastra ori la motivatia cu care lucreaza mecanicii? Citeste cateva recomandari pe care sa le ai in vedere ori de cate ori iti lasi autoturismul in grija atelierelor auto. Nu trebuie sa uiti in masina bunuri de valoare ! Atentie la lucrurile uitate in autoturism cand acesta este in service. Motivul? S-ar putea ca in acest timp sa ai nevoie de anumite documente sau bunuri cum ar fi smartphone-ul, laptopul, portofelul s.a..

Pana sa mergi cu automobilul in service, curat-o atat pe afara dar si in interior. Acest aspect va simplifica treaba service-ului. Ca urmare, daca tehnicianul auto trebuie sa urce masina pe rampa, iar masina este plin de murdarie service bucuresti - reparatii auto in zona rotilor, cel de la service vor trebui sa stearga mizeria avea acces la anumite .

Un service auto bun are un loc in care poti astepta cu vedere catre masina, proprietarul avand ateliere reparatii auto avantajul de a urmari cum se fac reparatiile la masina ta. In plus, in urma terminarii activitatii mecanicul care a muncit la masina trebuie sa puna la dispozitia consumatorului piesele uzate ce le-a schimbat si sa specifice ce anume nu a mai functionat la acestea.

Posted Nov 19, 2015 at 12:59pm

Comments

 
 

Posts (2)

 
Signup for PureVolume, or Login.