PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Ar trebui sa cauti un service auto de incredere! Cum sa selectezi din atatea oferte care exita pretutindeni? Protectia consumatorilor ne da cateva recomandari ce ar trebui sa le avem in vedere.

Astfel nu riscam sa fim pacaliti si nici jupuiti service auto Bucuresti de cei de la service. Ce sa urmarim cand calcam pragul unui service auto? La oferte, la ce distanta se afla de casa ori la felul in care isi respecta sarcinile angajatii? Iata o serie de recomandari de care sa iti aduci aminte ori de cate ori iti dai automobilul pe mainile service-urilor auto.

Un atelier auto ordonat s-ar putea sa fie unul in care se lucreaza bine.Ar fi recomandat ca inainte de a merge cu masina la service sa testezi spatiul de lucru. Poti afla amanunte esentiale cu privire la competenta personalului.

Personalul service-ului auto ar trebui sa-ti raspunda la orice intrebare, sa iti dea sfaturi in situatia in care le ceri acest lucru, este necesar sa iti expuna cu seriozitate modul de lucru si defectiunile constatate masina ta. Un service bun are un spatiu de asteptare din care poti vedea service-ul, clientul avand oportunitatea de a vedea cum se efectueaza reparatiile la autoturismul tau. Pe langa aceasta, dupa terminarea activitatii tehnicianul auto care a reparat masina trebuie sa puna la dispozitia consumatorului piesele uzate pe care le-a schimbat si sa spuna ce a incetat sa functioneze la ele.

Cineva din service trebuie sa verifice masina impreuna cu clientul si sa mentioneze daca automobilul prezinta urme pe vopsea ori are urmele unui accident. Asemenea observatii sunt comunicate in vederea compararii daca la finalul reparatiei autoturismul e, dpdv estetic, exact ca inainte.

Cum se plateste. Daca exista costuri suplimentare in intervalul lucrarii o persoana desemnata a service-ului va trebui sa anunte clientul si sa ii mentioneze bine ca va fi necesara o lucrare suplimentara. Proprietarul va fi cel care ia decizia daca defectiunea se va corecta acum ori la o noua programare.

Posted Nov 19, 2015 at 8:17pm

Comments

 
 

Posts (2)

 
Signup for PureVolume, or Login.