PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Ar trebui sa cauti un service auto profesionist! Dar cum sa alegi dintre cate oferte ce sunt in Bucuresti si nu numai? Protectia consumatorilor precizeaza mai multe sfaturi pe care este bine sa le avem in vedere.

In acest mod nu riscam sa fim "tepuiti" sau http://www.badsi.ro/service-auto-bucuresti/ jupuiti de cei de la service. Ce sa urmarim cand intram intr-un service auto? La tarife, la cat de departe se afla de locuinta noastra ori la felul in care lucreaza angajatii? Citeste cateva sfaturi de care sa iti aduci aminte de fiecare data cand iti predai masina pe mainile mecanicilor auto.

Acest aspect va facilita foarte mult munca service-ului. Ca urmare, cand mecanicul are nevoie sa puna vehiculul pe elevator, insa masina este murdar pe contra-aripi, cei de la service trebuie sa stearga murdaria ajunge la anumite .

seriozitate . Un service auto bun ofera un spatiu de asteptare cu vedere catre service-ul, proprietarul avand oportunitatea de a vedea cum se efectueaza reparatiile la masina ta. Mai mult decat atat, la finalul lucrului mecanicul care a muncit la masina este obligat sa puna la dispozitia proprietarului defecte ce le-a schimbat si sa specifice ce anume s-a defectat la ele.

Modul in care plateste. Daca intervin costuri in plus in intervalul lucrarii reprezentantul service-ului trebuie sa vorbeasca cu articole auto proprietarul si sa ii mentioneze bine ca va fi nevoie de o lucrare in plus. Clientul este cel care decide daca defectiunea se corecta atunci ori la o noua programare.

Posted Nov 19, 2015 at 5:44pm

Comments

 
 

Posts (1)

 
Signup for PureVolume, or Login.