PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Ar trebui sa cunosti un service auto bun! Cum sa alegi dintre atatea service-uri ce sunt pretutindeni? Protectia consumatorilor ofera mai multe recomandari ce ar trebui sa le respectam.

In acest fel nu vom fi "tepuiti" sau lasati cu buzunarele goale. Ce sa verifi cand identificam un service auto? La promotii, la cat de aproape se situeaza fata de casa ori la felul in care isi respecta lucrul mecanicii? Iata cateva sfaturi de care e indicat sa tii cont ori de cate ori iti lasi automobilul in grija atelierelor auto.

Verifica zona de lucru. Un service de reparatii auto curat este mai probabil sa fie unul bun.Ar fi bine ca anterior a lasa masina la service sa verifici spatiul de reparatii. Acesta iti va da detalii esentiale despre experienta service-ului.

Personalul service-ului auto ar trebui sa-ti dea raspuns la orice intrebare, sa iti furnizeze rezolvari de fiecare data cand le ceri astfel de lucruri, este necesar sa-ti prezinte cu toata transparenta modul de lucru si problemele gasite la masina ta. Un service auto care se respecta are un loc in care poti astepta din care poti vedea atelierul, proprietarul putand observa cum se lucreaza la masina ta. Pe langa aceasta, in urma finalizarii lucrului mecanicul care a reparat masina trebuie sa puna la dispozitia proprietarului componentele nefunctionale pe care le-a schimbat si sa specifice ce s-a defectat la acestea.

Daca in service ai convenit la bani, inseamna ca vei fi nevoit sa achiti in modul in care ai stabilit. Daca intervin cheltuieli noi in intervalul interventiei o click aici persoana desemnata a service-ului trebuie sa discute service auto in sector 2 cu clientul si sa-i spuna pe inteles ca e nevoie de o lucrare suplimentara. Clientul va fi unicul care hotaraste daca defectul se repara in acel moment sau la o noua programare.

Posted Nov 19, 2015 at 10:42am

Comments

 
 

Posts (2)

 
Signup for PureVolume, or Login.