PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Serviciul de telefonie mobila 3G al RCS & RDS, lansat iniţial in Oradea şi disponibil şi pentru abonaţii la serviciile de cablu, internet şi telefonie fixa din alte şapte oraşe, va cuprinde in viitor şi servicii de internet, date si apeluri video specifice tehnologiei 3G, a anunţat joi compania. Potrivit lui Dorin Odiatiu, head of wholesale, International & Regulatory Affairs in cadrul Orange, „avantajele tehnologiei constau in posibilitatea de a Director telefonic oferi servicii de transmisiuni de date la parametri inalţi de calitate şi posibilitatea de a oferi serviciile pe arie geografica extinsa. Reteaua de telefonie mobila Cosmote face parte din grupul elen OTE, care detine pachetul majoritar de actiuni si la compania de telecomunicatii Romtelecom.

Potrivit datelor agentiei, numarul total de utilizatori de servicii de telefonie mobila ar fi fost, in al doilea semestru din 2010, de 24,6 milioane. Operatorul de telefonie mobila Zapp a anuntat, duminica, ca va oferi unui numar din angajatii sai un program de plecari voluntare, masura luata pentru imbunatatirea eficientei operationale a organizatiei, compania estimand ca Director de telefonie mobila vor semna circa 350 de angajati.

Serviciul de telefonie mobila Dialog GSM, oferit de Mobil Rom, a devenit operational in 8 dintre cele mai mari orase din tara (Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj, Constanta, Craiova, Galati si Timisoara), respectiv 23% din populatia Romaniei a putut utiliza, inca de la inceput, servciul Dialog GSM. Imprumutul este prima transa dintr- finantare de 170 milioane dolari oferit Mobil Rom de catre IFC, ramura a Bancii Mondiale, impreuna cu bancile comerciale ING Barings si Societe Generale. Mobil Rom si IFC, sucursala a Bancii Mondiale, au semnat un acord de imprumut in valoare de 210 milioane de dolari. Astfel, Mobil Rom beneficiaza de finantare totala care se ridica la suma de 372 milioane de dolari.

As fi dorit sa vina insotiti de reprezentanti de marca ai partidelor lor cu care as fi avut ce sa vorbesc. Sunt insa tari care au sistemul de a te inscrie pe lista de alegatori, pana cu 30 de zile inainte de ziua votului si procentul se calculeaza in functie de cei inscrisi pe lista. Volumul comertului dintre cele doua tari a depasit valoarea de 3,7 miliarde dolari anul trecut, Romania devenind al patrulea partener comercial important din zona europeana, a declarat joi Guo Jiangbing, director general adjunct in cadrul Ministerului Industriei si Tehnlogiei Informatiei din China si seful delegatiei chineze in Romania.

Schimbarea conducerii MOLDCELL a fost anuntata public la 24 octombrie de catre directorul operational TeliaSonera Eurasia, dl. Halim Ates, (director general MOLDCELL in perioada 2004-2006), aflat intr- vizita oficiala in Moldova. Acordul de roaming naţional permite aşadar extinderea ariei de acoperire a semnalului serviciilor de telefonie mobila DigiMobil ale RCS&RDS, clienţii avand posibilitatea sa treaca de pe reţea pe alta fara sa faca vreo modificare in setarile terminalelor. Cand e roaming international, abonatii se folossc de semnalul de la alta / alte retea /retele de telefonie mobila din alte țari decat Romania.

Grupul Cosmote a semnat la Bucuresti la data de 1 iulie 2009 acordul de achizitie al companiei Telemobil, care administreaza reteaua de telefonie mobila Zapp. Acordul de cumparare a actiunilor a fost semnat de Michael Tsamaz, CEO al Cosmote Group si, din partea vanzatorului, de catre Nadim Akkawi, Director Corporate Finance, membru al Saudi Oger Group. In ultimele sase luni ale anului trecut, numarul romanilor care au accesat Internetul folosind un modem sau un card USB de la un operator de telefonie mobila a crescut cu 220.000, la aproape un milion. In schimb, aproximativ 40.000 de romani au renuntat la abonamentele de telefonie mobila, preferand sa treaca pe cartele preplatite.

Posted Jun 30, 2015 at 8:06pm

Comments

 
 

Posts (45)

 
Signup for PureVolume, or Login.