PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Potrivit advertiserilor, numai in 2015 au fost emise mai mult de 13 modificari in sistemul de departajare Google, care sunt cele mai notabile si cele mai mediatizate ,dar apar alterari posibil in fiecare zi.

Ca urmare, website-urile trebuie sa faca fata constant acestor schimbari, cel putin in scopul de a-ti pastra locul in serpuri daca nu pentru a creste in clasamentul searchurilor organice. Potrivit marketerilor in optimizare, urmatoarea perioada soseste cu un set de alte implementari.

Previziunile in trecut spuneau ca in 2014 traficul de pe tablete si telefoane il va surclasa pe cel de pe pc-uri si aceasta statistica s-a adeverit. In prezent, exista mai multe telefoane decat desktopuri.

Aloca o importanta mai mare aboradarii retelelor sociale

La inceput, platformele de socializare erau doar in intentia de a partaja continutul,insa acum, a devenit de-a dreptul un instrument de promovare online. E un aspect extrem de important sa ai pagini promovare seo pe cel putin 2-3 canale de socializare pentru a publica frecvent noutati, oferte sau promotii.

In plus, Google tine cont referitor la SEO de volumul de deschideri ale continutului, de cate likuri si sharuri inregistreaza. In plus, trimitand si altor utilizatori continutului publicat in website-urile de socializare, veti avea posibilitati mai mari de a castiga legaturi de calitate care vor fi benefice pentru promovarea seo.

Totodata, prin utilizarea website-urilor sociale atrageti noi prospecti, ajutand la sporirea vanzarilor .

Cu toate ca acum ceva timp se puteau adauga cuvinte cheie tematice cu scopul de a defini cu ce se ocupa afacerea tau, odata cu cresterea numarului de website-uri in toata lumea, acest aspect a devenit irelevant. Din acest motiv, trebuie sa identificati ce anume cauta clientul cand intra pe site-urile afisate de motorul de search.

Oricare ar fi tipul firmei, e necesar sa incercati sa publicati mereu informatii noi. In situatia unui blog acest aspect e absolut normal, insa daca discutam despre un site de companie, incercati sa publicati intotdeauna ceva nou despre activitatea desfasurata. Textul postati-l in permanenta in retelele de socializare. In acelasi timp, e bine sa postati continut prin care sa va educati potentialii clienti asupra produselor pe care intentionati sa le comercializati.

Posted Jan 10, 2016 at 12:31am

Comments

 
 

Posts (2)

 
Signup for PureVolume, or Login.