PureVolume

 
 
 
Blog Post
 
Ai in planIti planifici sa faci revizia generala a automobilului sau poate vrei sa scapi de unele defectiuni ce si-au facut aparitia de ceva timp? Este indicat sa cunosti un service auto bun! Dar cum sa selectezi din atatea oferte care exita pe piata? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ne da o serie de mentiuni ce ar trebui sa le avem in Service auto bucuresti vedere.

Ce sa verifi cand identificam un service auto? La tarife, la cat de departe se afla fata de locuinta ori la profesionalismul cu care isi respecta sarcinile personalul? Citeste o serie de recomandari de care este indicat sa tii cont cand iti dai masina pe mainile mecanicilor auto.

Echipa service-ului auto ar trebui sa-ti dea raspuns la orice intrebare, sa iti ofere sugestii in cazul in care li se cere asistenta, trebuie sa iti arate cu toata transparenta modul de lucru si defectiunile constatate masina ta. Un service de calitate pune la dispozitie o sala in care poti astepta cu vedere spre service-ul, clientul putand vedea cum se efectueaza reparatiile la masina ta. Mai mult decat atat, in urma terminarii lucrului mecanicul auto care a muncit la masina trebuie sa prezinte proprietarului piesele defecte pe care le-a inlaturat si sa comunice ce a incetat sa functioneze la ele.

Posted Nov 19, 2015 at 1:40pm

Comments

 
 

Posts (2)

 
Signup for PureVolume, or Login.