PureVolume

 
Next »
 
 

LARK ABOUT

 
       

Genres: Rock / Punk / Comedy

Location: Amposta, Spain

Stats: 60 fans / 8,324 plays / 14 plays today

   
 
 

0:00

Album:

Artist:

 
4 tracks
 
 

Members: Rafel, Talarin, Jusepet

We're LARK ABOUT, a band from Amposta, a town 2h. away from Barcelona. We like bands like offspring, green day and all this stuff. We have been playing for about two years and a half and here you can listen to 4 of the 5 songs we recorded last April.

It all started when Rafel and Talarin played with paper-guitars listening to very very loud music, to the bands I said before and many many other (the three guys play in a classical music band too, la filha). Talarin and Rafel thought about making a band, and well, the rest of the story is just working hard, rehearsaling a lot, doing shows, and the most important thing: DREAMING.

Feel free to add any of us in your msn or send us an e-mail,

Rafel-guitar/vocals independentdream@hotmail.com
Talarin-bass/vocals talarin5@hotmail.com
Jusepet-drums bateria2004@msn.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esta es la historia de natros, asta ascrita aixi en llenguatge formal jejej xk la vam teni q anvia a un concrus i mira ia laprofitem, vinga mamella!!

LARK ABOUT (que vol dir divertir-se tontament) neix degut a la passi que tenen per la msica rock dos amics de la infncia, Talarin i Rafel. Aquests dos queden durant totes les tardes destiu per a escoltar msica amb el volum al mxim, a casa Rafel. Agafant pals de fregona i granera com a guitarra, i saltant com a bojos i cridant com animals fins que la mare de Rafel els malda, comencen a flipar amb la msica i amb el que aquesta els transmet, fins al punt de pensar sobre muntar un grup, per llavors ho veien nomes com un somni, algo irreal.

Tot comena quan alguns amics de Rafel li comenten de muntar un grup per a passar les tardes, i aix, reclutant a Talarin, neix lark about. Durant un any i mig sel passen al local, donant forma als primers temes i passant per alguns canvis de formaci. Durant tot el 2005 el grup (amb una formaci ja slida) comena a fer concerts per la zona i a donar-se a conixer, el ms important de tots va ser el que van fer a Masdenverge juntament amb Benitokamelas i el de Vinars amb el grup de nu-metal Sugarless. La can kose kuan es la ms coneguda i demanada, fins al punt que es converteix en tot un himne per al grup.

A finals destiu fa lltim concert el guitarra del grup, que uns mesos ms tard decideix para de tocar. Al cap dun temps, Rafel i Talarin plantegen la idea de gravar una demo al bateria, ja que consideren que tenen les canons i lexperincia necessries ( dos anys i mig tocant i vivint un somni) i fer una maqueta s essencial per a qualsevol grup que es vulgui donar a conixer. Al bateria no li sembla b portar el grup a un altre nivell, est conten tocant un ratet els caps de setmana, no veu la necessitat de fer un pas endavant, i Rafel i Talarin li demanen dabandonar el grup, ja que t altres prioritats, del tot normals i fcils dentendre, per per a Rafel i Talarin el grup s el ms important, ja que s el que ms els fa xalar i gaudir de la vida.

Aix, es queden els dos amics sols per ms units que sempre, tot i que es plantegen certs dubtes sobre com tirar endavant. Finalment, pensant i pensant, parlen amb Jusepet, un amic de tota la vida que toca amb ells a la Uni Filharmnica, una de les dos bandes de msica dAmposta. Jusepet des del primer moment shi entusiasma i rpidament aprn els temes i dona idees al grup, acabant de donar forma aix als 5 temes que aniran a la maqueta.

De cop i volta, Lark About passa a estar apunt de desaparixer a estar ms en forma que mai, tal i com van demostrar al concert ms multitudinari que han fet fins ara, al pavell dAmposta, el conegut Rock per una bona causa els beneficis del qual anaven tots a la famlia dun noi amb encefalitis lmbica, malaltia molt cara de tractar. Aix, veient com el pblic els felicitava, donant-los ms nims que mai i botant com a bojos als concerts, el grup pren les forces necessries i marxa a Cerdanyola del Valls a grabar la seva primera maqueta destudi, produda pel guitarra de No Way Out (Warner), Txosse.

La gravaci s una festa des del primer moment, per sempre treballant molt.
Talarin diu: Mos despertavem a les 6 del mat i fins les 10 no arribavem a casa, era molt cansat, et demanava molta concentraci a lestudi i aix et feia arribar rendit al llit. El grup va dormir dos nits a casa el seu amic Tromboniste, a qui deuen la gravaci de la maqueta, i tres nits a la de Carme, ja que els dos els van deixar el seu respectiu pis per a dormir mentre gravaven.

Desprs duna setmana intensa, surt per fi el que ser la maqueta. Decideixen titular-la Songs written in class pel fet que a Rafel (el que fa les lletres i composa les canons) sempre li estan cridant latenci a classe, ja que mai est atent i sempre est pensant en melodies, lletres, riffs de guitarra...per tant aquest era el ttol ms adient.

El grup realitza el seu ltim concert fins ara a la Rpita, a lesglsia nova, on van anar unes 200 persones, a les quals sels ho va regalar la nova maqueta (fins que el grup es va quedar sense!) i tothom sembla entusiasmat amb els nous temes.

Lark About canten en catal i angls, en angls perqu tots els grups que escolten i els agraden canten amb aquesta llengua, i en catal perqu s la llengua que fan servir a la seva vida.

Aix, tenim temes que tracten sobre el dia a dia i lalienaci que viu la societat (once a day), altres sobre el bulling i el sofriment que te una persona quan no s respectat i es veu sol a la vida, sense amics (pain over you), una altra, dont cut my wings, fa referncia a totes aquelles persones que sempre volen treure les ganes de divertir-se a les altres persones que viuen intensament la vida, aquestes persones que no suporten veuret feli a la teva manera i al teu mn, que et volen tallar les ales i no et deixen crixer. Finalment, tenim face the truth que tracta sobre com els governs ens dominen i ens ensenyen all que els conv, i kose kuan de la ribera, la can ms representativa de la banda, ja que noms escoltar-la es veu lambient festiu i de xalera que es viu als concerts, s una can que va sortir un dia, caminant des de la casa de fusta fins a Amposta, i per no avorrir-se, no saben encara perqu, els va sortir aquesta can.

Rpidament hi van ficar quatre acords i un ritme festiu de bateria i tot va sortir molt b. Primer tenien vergonya de tocar-la per ara no fan cap concert sense tocar-la almenys dos cops.

De moment, el grup sha plantejat cantar en catal algunes canons que canten en angls, ja que la lletra s molt important i no tot el pblic la pot entendre, tot i aix, de moment es senten molt cmodes amb les dues llenges.


Aix, tenim que LARK ABOUT sn:

Rafel B.C.-guitarra/veu independentdream@hotmail.com
Talarin-baix /veu talarin5@hotmail.com
Jusepet- bateria bateria2004@msn.com

Tothom que ho vulgue que mos agregue! xo compte q los aliens u inspeccionen tot...=)

 

 • abbeyrose said:
  i like your music (: Jul 19
 • Rutti said:
  iou. Rafel miss u, you schould come whit your band to Estonia :D and your music i awesome (Y) (K). Jul 07
 • Primal Enemy 14 said:
  Hey you guys rock! Another good band is PRIMAL ENEMY at purevolume.com/primalenemy Mar 14
 • Primal Enemy 14 said:
  Hey you guys rock! Another good band is PRIMAL ENEMY at purevolume.com/primalenemy Mar 14
 • Primal Enemy 14 said:
  Hey you guys rock! Another good band is PRIMAL ENEMY at purevolume.com/primalenemy Mar 14
 • Primal Enemy 14 said:
  Hey you guys rock! Another good band is...... Primal Enemy at purevolume.com/primalenemy Mar 14
 • Jessie Teylur said:
  you guys are amazing, your music is fucking awsome i love it! Feb 18
 • said:
  hey! its me well thnx for adding my artist profile and being awesome. kay bye **! Aug 04
 • sativachik said:
  i had listen to your song..and i really like them...you are really good!! Jul 30
 • Stuart Bulmer said:
  Hey guys thanx for addiing my band abrasive reality. i think it\'s cool theat you guys live in spain and so close to barcelona. i was in barcelona in grade 9 (two years ago) and i loved it i want to learn spanish and come over and live in spain. anyways feel free to comment back on my site! Jul 25
 • said:
  Add Comment here... Jul 25
 • Iggyfromstarveddeer said:
  Que pasa dudes its me from Starved Deer Jul 19
 • Breaksthebass said:
  hey thanks for adding my band to your friemds....i have a question...how do you guys record? im having alot of trouble with the timing of the drums Jul 18
 • wakexmexxxup said:
  you guys are great, not to mention absolutely adorable! lol, well thnx for adding my artist site to your friends list. keep on keepin on. Jul 17
 • Ryce Ball said:
  haha yall are awsome, haha keep it up! Jul 15
 •  
 
 
 

Songs written in class

No release date
 
 

jr barnes

El Reno, OK

MusicXray

New York, NY

Gordon

United States

BlessTheShay :)

Steubenville, OH

abbeyrose

United States

Rutti

Estonia

please don't.

United States

iZez*

Peru

view all 60 fans