PureVolume

 
Next »
 
 

Mobilskalexperten - Mobilskal, läderfodral, plånboksfodral

blog post

Picture

 

läderfodral

Hos Mobilskalexperten.se kan ni hitta billiga mobilskal, mobilfodral och plånboksfodral till väldigt bra priser. Det är en ny hemsida som kommit upp under senare tid. Hemsidan har en snygg layout och massor med olika artiklar, allt från roliga till lyxiga skal eller fodral.
plånboksfodral
Mobilskalexperten.se har ett stort utbud av artiklar till både iPhone och Samsung. Ifall ni är intresserade av ett snyggt mobilfodral till er iPhone eller Samsung så är det nog läge att ta en liten titt på hemsidan då de byter kampanjar nästan varje dag.

De flesta av Mobilfodralen är gjorda i äkta läder men några av fodralen är gjorda i högkvalitativt PU-läder. Många av mobilfodralen sitter helt perfekt på din mobil och tar inte mer plats än ett vanligt mobilskal. Mobilfodralen är lätta att stänga och öppna och man låser fodralen genom ett magnetlås eller läderlås. En skillnad mellan läderfodralen och plånboksfodralen är att plånboksfodralen öppnas oftast som en bok och läderfodralen öppnas och stängs på kortsidan i de flesta fallen.

I plånboksfodralen finns det plats för lite kort och kontanter och ni minskar risken att glömma er plånbok då ni har brått iväg. Alla plånboksfodral har hål för kamera, laddare och hörlurar så ni behöver inte ta ut mobilen ur fodralet.

Ni kan hitta fler saker än mobilfodral i läder på hemsidan såsom mobilskal, skärmskydd och tillbehör. Hos Mobilskalexperten kan ni hitta mobilskal gjorda i äkta läder, aluminium, hårdplast och gummi. Vi föredrar mobilskalen gjorda i hårdplast då de oftast har den fräckaste designen. Men inte nog med att mobilskalen har en cool design så finns de i flera olika färger såsom grön, rosa, gul och blå. Så varför inte kika in på hemsidan och köp ett mobilskal till er iPhone för 50 kr.

Varför ska man då handla sina läderfodral eller plånboksfodral hos mobilskalexperten.se?

Jo, det kan vi svara på. Ni kommer få en kvalité som ni inte kan hitta på andra ställen för dubbla eller tredubbla priset och samtidigt är det öppet köp i 14 dagar. Leveranstiden på hemsidan är 1-3 vardagar och det råder en fast fraktkostnad på 19 kr oavsett hur mycket ni beställer.

Ni är varmt välkomna in till mobilskalexperten.se

Den nya och stilrena hemsidan Mobilskalexperten.se växer i en snabb takt och säljer ut saker till en bråkdel av vad många andra butiker gör. Som namnet antyder så har hemsidan ett stort lager av mobilskal, mobilfodral och plånboksfodral till iPhone och Samsungs olika modeller.

På hemsidan finns det flera olika fodral i fräcka designer. Ni kan hitta allt från läderfodral i äkta läder till mobilskal gjorda i gummi. Hemsidan har ett stort utbud av plånboksfodral och mobilfodral till flera av Samsungs olika telefoner. De flesta av plånboksfodralen kommer från det kända märket Fashion och är gjorda i äkta läder eller högkvalitativt PU-läder. Många av plånboksfodralen finns i flera olika färger såsom grön, rosa, svart, vit och röd.

Inte nog med att mobilskalexperten.se har snygga plånboksfodral så har de även ett sort utbud av läderfodral till iPhone 5 och 4/4S. De säljer läderfodral från märkena Hoco och Fashion som är två etablerade märken på den internationella marknaden. Dessa läderfodral är oftast gjorda för hand där man kan se hur bra en produkt kan bli med perfektion och bra samarbete. Detta gör det möjigt för dig att ha det fräckaste läderfodralet på skolan eller på jobbet för bara 150 kr.

Hemsidan har ett fräckt utbud av mobilfodral men det räcker inte med det. Utan företaget har också ett stort lager av mobilskal i grymt snygga designer. Mobilskalen finns i flera olika material och färger. Här kan ni hitta tunna och tjocka mobilskal till er iPhone eller Samsung i de coolaste designerna på marknaden. Många av mobilskalen finns i de ljusa sommarfärgerna.

På hemsidan råder det fast fraktkostnad på 19 kr och en leverandstid på 1-3 vardagar. Mobilskaleperten.se har även öppet köp på alla produkter på 14 dagar så det är bara att köpa mobiltillbehör för fulla muggar.

Ta gärna en liten titt i butiken.

 

Posted Aug 15, 2013 at 8:09am

0 likes

 

Comments

 
 
1