PureVolume

 
Next »
 
 

Verslaafd aan wiet

blog post
De kans dat het roken van cannabis uit het straatbeeld verdwijnt is niet zo groot. Van de cannabisverslaafden zijn er veel die eigenlijk willen stoppen met blowen. Men kan er uiterst goede redenen voor hebben. Voor sommigen is het blowen veel te duur. En wiet roken kan tot afhankelijk leiden.

Na het stoppen met blowen voelt u zich lekker. U zult merken dat u zich gezonder gaat voelen. De kwaliteit van slapen gaat vooruit. Cannabisgebruikers kunnen ook moeite hebben met het onthouden van dromen. Stoppen met blowen zal ervoor zorgen dat u dromen weer kunt onthouden.

Na het stoppen met blowen kunnen er momenten zijn met veel trek. Bij lang hebben geblowd kunnen de bijwerkingen ernstig zijn. De tekst stoppen met blowen bevat tips om toch succesvol te stoppen met het ongezonde blowen. Houd u immers vol, dan voelt u zich na een paar weken een stuk sterker.

Mensen met een angstaandoening kunnen door het blowen meer last krijgen. De angstproblemen kunnen pas jaren later merkbaar zijn. Een verhoogde kans op angstproblemen geldt voor dagelijkse blowers. Daarom is dagelijks gebruik af te raden.
 

Posted Jun 27, 2015 at 12:07am

0 likes

 

Comments

 
 
1