PureVolume

 
Next »
 
 

Keneltä hankkia sähkötupakka?

blog post


sähkötupakka kauppaTupakoitsijan ei tarvitse lopettaa tupakointia samantien vain saattaa luopua siitä asteittain. Sähkötupakoiden käyttäminen onkin kotimaassa 100% sallittua, ja heidän tilaaminen ETA-alueelta, vain jälleenmyyjien kannalta sähkötupakoiden markkinointi vaikuttaisi edelleen olevan hankalaa. Sen vuoksihan sähkötupakat juurikin on loistavia että ne ei tuoksu niin kuten vanhanaikaiset tupakat täten sisäkäyttö ei sisällä mitään haittoja.

Sähkötupakan akuissa onkin kahta päätyyppiä: automaattisia sekä katkaisijalla varustettuja. Tämän myös sähkötupakka pitää sisällään propyleeniglykolia ja luonnollisia aromiaineita. Ylipäätänsä puhdistamisen tarvetta pyritään vähentää jo aivan maalaisjärkeä käyttämällä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL aikoo julkaista oman tilastonsa tän syksyn aikana. Minun kulutuksellani 2200 mAh 18650-akku kestää 2 päivää ja kun akkuja onkin kaksi, ne näillä näkymin sanovat sopimuksensa irti reilun kolmen 12kk päästä.

Kannattaa tosiaan lukea tää kirjoitus sähkötupakan vaaroista johon linkitin aikaisemmin tässä postauksessa. Ei muuta kuten kaikki siitä vain nykyisin kipin kapin tilaamaan kyseinen laita sikäli saadaan höyryttelijä-yhteiskuntaan lisää asukkaita! Kysyä voi jospa kysyttävää herää, vastaan ilomielin! Nikotiinitonta versiota voit tilata lainmukaisesti mistä päin maailmaa tahansa. Monet silti voivat emuloi sähkötupakan samanlaiseksi kuin klassinen kessu.

Onko sähkötupakka tupakkatuote? Lisätietoja: laki sähkötupakan markkinointi Sähkötupakalla ei oo tupakkakasvin kanssa mitään tekemistä, joten tämä ei oo tupakkatuote. Sähkötupakan ’filtteriosa’ on nimeltänsä nestepatruuna. Joka toinen tupakoitsia kuolee savukkeiden aiheuttamiin sairauksiin. Sähkötupakkalaitteita ja muita osia voit toisin sanoen tilata myös ETA-alueen ulkopuolelta. Sähkötupakan toisessa päädyssä sijaitsee patruuna mikä toimii suukappaleena sekä nestesäiliönä.

Minulla käsitettiin olevan tupakoinnin lopettamisaikomus ollut jo varsin vahva, vain kuinka saada vähemmän motivoituneet siirtymään kokonaan? No tietysti tarjoamalla vähintään yhtä hyvä tai parempi tupakointikokemus höyrystämällä.

Omalla kulutuksellani, näin 1000 mAh/päivä, niitä akkuja pitäisi ladata neljä tai viisi kertaa päivässä sekä tämä on vähän hankalaa ja työlästä. Sähkötupakka toimii vaan sähköllä eivätkä mutta pala mikään. Ennen ostamista, toisista nähdä nettikauppalista sekä hyödynnä alennuskoodit. 18650-akkujen lataus onkin hieman yli kaksi Ah, suurimmillaan 2600 mAh.

syöpäkääryleet todistetusti murhaa käyttäjänsä valtavan lukumäärän ihmisiä vuosittain. Tupakoinnissa jahka onkin kysymys muustakin kuin nikotiinin saamisesta. Olisi mukava jahka Valvira ja muut vallanpitäjät ajattelisivat asiaa kerrankin ihan maalaisjärjellä ja tupakoitsijoiden oikeaa etua ajatellen.
 

Posted Dec 07, 2014 at 12:48pm

0 likes

 

Comments

 
 
1