PureVolume

 
Next »
 
 

Ønsker Info Om Detektorer (Innbruddsalarm)

blog post
Sikre fritidsboligen mot innbrudd og brann samtidig som du øker komforten. De smarteste tyverialarmer er desuden i stand til at tage billeder og optage videosekvenser, som også sendes direkte til din smartphone når alarmen aktiveres, så du med det samme kan se hvad der foregår i hjemmet. En tyverialarm uden abonnement egner sig godt til dig der ønsker høj sikkerhed i dit hjem, samtidig med at du måske har hænderne skruet rigtigt på eller forbindelser til nogen der har udstyr til, og viden om hvordan man monterer et alarmsystem. Du kan roligt vælge en tyverialarm uden abonnement, det er dog ekstra godt hvis du har familie eller venner i umiddelbar nærhed af dit eget hjem, så de har mulighed for at komme hurtigt til dit hjem og tjekke det, hvis alarmen går og du er langt væk.
Tyverialarmer findes i mange varianter fra små enkle løsninger, du selv kan sætte op, til større og mere omfattende systemer, som en fagmand skal montere. Derudover kan du få mere information om tyverialarmer hos en installatør af tyverialarmer eller hos politiets kriminalpræventive afdelinger. Der bør være mere end én detektor i huset, for så har mange tyverialarmer en mulighed for at skelne mellem fejlalarmer og indbrud. En gruppe kan fungere som kontrollgruppe og lage en tyverialarm på bordet uten å kople det til noe bestemt.
En tyv er ikke interessert i å bryte seg inn i fjerde etasje uten heis og håpe at ingen naboer kommer inn og lurer på hvorfor en fremmed person bærer med seg flatskjerm-TV-en fra Andersens bolig i fjerde. Vanligvis er angrefristen to uker , men det varierer i forhold til om skjemaet er riktig utfylt eller om selskapet ikke har fortalt om angrefristen. Akkurat som med mobiltelefoner, er det slik med boligalarmer at du betaler en grei, av og til veldig billig, sum for selve alarmen. Den reelle utrykningstiden kan være så lang at tyvene får lang tid - eller at boligen er totalskadet. Når TA sjekker med brannvesenet i Skien viser det seg at Brannvesenet ikke rykker direkte ut ved brannalarm i en bolig med boligalarm fra Falck eller fra andre vaktselskaper. Etter å ha konfrontert selgerne med dette har de fortalt Herregaarden at de har blitt instruert i dette på salgskurs og ikke har kjennskap til faktiske rutiner ved brannalarm.
Informasjon til sammenlign boligalarmer med nøkkelboks Vi har siden mai jobbet tett sammen med ulike produsenter for å finne et erstatningsprodukt, og har nå valgt ut ny nøkkelboks. Test din utstyret først før du forlater butikken, og alltid holde kvitteringer for eventuelle refusjoner hvis noe uventet skjer. Pakk dem begge med elektrisk ledning for å hindre svingbare og andre unødvendige bevegelser. Forbered to lange ledninger, som dekker avstanden fra strømforsyningen til døren med litt kvote. Vær forsiktig med ulykker og alltid sjekke om strømforsyningen er slått av når du fullfører kretsen. Kan være noen gode tilbud med binning for ett år osv osv, men sett over år, er nok prisene tilnærmet lik.
Vær oppmerksom på att noen boligalarmer er spesielt beregnet på å unngå slik utilsiktet aktivering for eksempel av kjæledyr som beveger seg i huset om natten. Det innebærer at alarmen går kun når noen åpner vinduer eller dører, og ikke av at personer eller dyr inne i huset beveger seg rundt. Forsikringspremien vil også normalt være lavere dersom du har en boligalarm installert i hjemmet ditt, så det vil være penger å spare på å investere i en alarm. Om du ikke ønsker å lage hull i veggene til ledninger, og bruke masse penger på elektriker, kan du installere trådløs alarm.
Den vil kommunisere trådløst med den trådløse sentralenheten til Verisure, som igjen er koblet til boligens internettforbindelse. Med hyttealarm kan man sove trygt om natten og i tillegg forlate huset i viten om at noen passer på. Forbrukernet hjelper deg med å finne en skreddersydd hyttealarm til ditt hjem og dine behov. Mange unnlater å bruke hyttealarm som er tilkoblet alarmstasjoner grunnet frykt for store kostnader ved falsk alarm. Flersone hjemalarm og multisone GSM alarmer varser også om eventuelle strømbrudd - noe som kan være praktisk da man ikke alltid er tilstede på hytta. Leveres i to versjoner en med inne bygget antenner, og en med GPS som ekstern antenne for mer fleksibel installasjon. Pakken innholder: SafeRecorder med 16GB minnekort, feste for frontrute, IR-lys (for belysning av kupé i mørke), kabelsett med sigarettenner-tilkobling. Enkel SMS fjernprogrammering med fabrikkprogrammerte(eller egendefinerte) verdier.
Enten du vil ha en fancy ny smarthusløsning eller en helt enkel og rimelig husalarm vil du finne et tilbud som passer deg. En tyverialarm fra Falck er ikke kun effektiv mod indbrud, du får også akuthjælp til din bolig i hårdt vejr, rådgivning om din bolig, vejrvarsler på sms og meget mere. Bestiller du Falck Alarm, får du altid et BoligRedningsabonnent med i prisen, uden at det koster dig ekstra. Den næste er, at hvis ikke man får slået husalarmen fra, hyler den helt afsindigt, og hvis du har abonnement til en vagtcentral vil husalarmen også aktivere vagterne, som inden længe cirkler om dit hus. Idéen er, at larmen skal skræmme tyvene væk eller i det mindste stresse dem, så de ikke når at få meget med sig.
 

Posted Nov 20, 2015 at 2:34pm

0 likes

 

Comments

 
 
1