PureVolume

 
Next »
 
 

De New One van goedkope Fifa Munten op Sale

blog postIn feite, Fifa is heel graag casual games, met name voetbal spel, hoewel ik woon spelers, maar de FIFA OL2 van het netwerk kenmerken zijn nog vol van aantrekking voor mij. Wilt u meer informatie over Goedkope Fifa Munten weet, kunt u hier gekomen om een bezoek te hebben. Na de installatie snel, de ervaring is dat omgaan met de waarheid zijn al zweten, ik weet dat het gaat komen, dus ik ben erg opgewonden, roddel niet zeggen, en hier hebben we het over mijn standpunten. Voordat Fifa Ultimate Team Coins deelgenomen aan een korte test, kan het de waarheid in de voorkant van de FIFA OL2 vertellen, ik voel me een hoop veranderingen. Niet alleen beginnende taskteam veranderde tegen de Chinese nationale ploeg, het spel is ook verbeterd pedagogische inhoud, is niet alleen vermindert de moeilijkheid speciale extra punten, maar ook voor de eerste test basispunten hoger.

fifa 15 coins
Als beta ook doen, zodat spelers kunnen aanzienlijk grote aantallen uit door het onderwijs, het genoeg punten hebt om die goede teams te selecteren om de openstelling van zijn voetbal career.Because de tand des tijds met bepaalde beperkingen, die naar huis kunnen gaan 's nachts om te spelen een paar spelletjes, elke wedstrijd om het te ervaren, ik koos voor de kortste tijd, maar durfde niet te testen de deskundige en professioneel advies zijn ook, want het is te luisteren naar mensen zeggen dat de officiële zelfs WCG China kampioenen uitgenodigd, dus ik alleen de ervaring van een finale. De confrontaties met de spelers zijn in de uiteindelijke keuze. Het is om eerlijk te zijn, die bezorgd om weer in het spel halverwege, die een klasse zelf zuigen gedaald is, maar op het einde, de confrontatie met de spelers in dit spel maakt me erg ongemakkelijk, het kan het proces aan te passen tot 20 minuten , helemaal naar beneden maar geen schandalig vertraging.

fifa 15 coins kopen
Het algemene gevoel van de beta-periode FIFA OL2 is redelijk stabiel, ik was 12 opeenvolgende wedstrijden en nul breaks, maar de race is zeer stabiel, fifa munten zijn comfortabel gevoel dan veel speeltijd geleden nam handboek. Nationale dienst in het onderwijs is zeer uitgebreid, maar voor Fifa Ultimate Team Coins zijn herinneren-interface voor elke start, ik denk echt dat de FIFA en leven dezelfde operatie. Het origineel van de FIFA OL2, waarvan er vele belangrijke combinatie-effecten, nu het herinnert voldaan toetsenist om echt te bewonderen. Als u meer informatie wilt over weten, dan kunt u hier gekomen om een bezoek te hebben.

 

Posted Jan 07, 2015 at 4:32am

0 likes

 

Comments

 
 
1