PureVolume

 
Next »
 
 

Restrict A Vespa (eight Steps)

blog post
The first objective of de-proscribing a contemporary Vespa scooter is to extend its power output to go quicker (vintage Vespas don't have any restrictions). Scooters van het merk Piaggio zijn er al met een cilinderinhoud vanaf 50cc, het merk Vespa begint pas bij 125cc. Verder is er ook nog het merk Gilera , maar veel modellen van dit merk vormen al een combinatie tussen een scooter en een motorfiets. Hij wordt, internet piaggio als de kleine Piaggio Fly, gezien als een voertuig dat vooral geschikt is voor dames. De Beverly hoort tot de zogenaamde high-wheel scooters en heeft een typische, schuin omhooglopende zitting.

Na het succes dat de Vespa met zijn zelfdragende metalen carrosserie bracht, volgden er natuurlijk meer Vespa modellen en verschillende motoren. Bovendien breidde Piaggio zijn scooter productpalet in de loop der jaren uit met andere modellen en ook andere merkbenamingen. Terwijl Piaggio met het merk Vespa trouw bleef aan de traditie, kenmerkten de scooters die onder het gelijknamige fabrikantmerk Piaggio gebouwd werden zich eerder door een stalen buizenframe en een kunststof carrosserie.

Tot zijn bijzondere kenmerken horen een lager liggende zitting, grote wielen en een groter stuur, waardoor hij aan de scooters uit de jaren '60 doet denken. De Piaggio scooter X7 wordt sinds 2008 gebouwd en is een compacte Gran Turismo scooter met een cilinderinhoud tot maximaal 250cc. Zijn grotere broer, de Piaggio X8, is sinds 2004 verkrijgbaar en staat bekend als de scooter met kofferruimte. De Piaggio X9 kwam al in 2001 op de markt en hij geldt nog steeds als vlaggenschip onder de grote scooters met een cilinderinhoud van 500cc.

De-proscribing a Vespa scooter requires some degree of experience and mechanical information working with scooter engines. De-proscribing a Vespa scooter typically is often an try to circumvent a mechanical requirement put in place within the area the scooter was offered. That means you'd be violating a local or regional ordinance driving a modified scooter around in that space. At a minimal, you'll possible be forced to fix the scooter back to its authentic restricted condition to ride it again, as soon as flagged.
 

Posted Aug 02, 2015 at 6:50am

0 likes

 

Comments

 
 
1