PureVolume

 
Next »
 
 

Sähkötupakka

blog post


sähkötupakka kauppaSähkötupakan höyryn tuotto aktivoituu jahka manuaalisen akun nappi pidetään alas painettuna sekä automaattisella akulla imemällä. Britanniassa naisella, jonka oli käyttäny sähkötupakkaa seitsemän kuukautta, huomattiin keuhkoissa rasvapitoisia makrofageja täten syöjäsoluja ja tietyllä tavalla keuhkokuume. Tänne: http://djurmarknaden.info/djur/sahkotupakka/ Akku kestää käytöstä riippuen useammasta tunnista muutamaan päivään, jonka jälkeen se käy asettaa laturiin.

Jos nikotiinia on erään rajan yli, sen takia tarvitaan lääkelain mukainen lupa. Nyt Suomessa saa kaupata sähkötupakoita, mutta niissä käytettäviä nikotiiniampulleja ja nesteitä ei kotimaassa kaupata voi, elikkä omat nesteensä pitää tilaamaan ulkomailta. No tämä ei nykyään oo sen kummempaa kuin tupakan poltto, sen kun nappia painat ja vedät keuhkot täyteen ihanaa nikotiini pitoista ilmaa vain tällä kertaa ilman häkää ja tervaa täten tässäpä laitteessa ilma minkä nikotiinin tää elimistöösi on vesihöyry eivätkä oikeastaan savu niinkuin joku jo mahdollisesti mietti.

Sen seurauksena Suomalaisten tupakoitsijoiden vai sähkötupakoitsijoiden eurot menevät jälleen kerran ulkomaille sekä paljon sanottu kotimaisuuden suosiminen onkin mahdotonta. Sähkötupakan tehoa voidaan säätää tämän vastuksen impedanssilla, vaan kun akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % taikka lähes kolmanneksen, on vastuksen impedanssi väärä pian säädölle.

On hyvin tiedossa miten tavallisen röökin tuhannet ainesosat ovat keholle vahingollisia, ja aiheuttavat mm. Olin sikäli tottunut siihen jatkuvaan huonoon oloon etten enää ees muistanut miltä tuntuu olla täysissä voimissa. Kalleimmista modeista saattaa joutua pulittamaan yli kaksikinsataa euroa.

Nitrosoamiinejen tason on myöskin huomautettu olevan samoja, kuten toisissa nikotiinikorvaushoidoissa (nikotiinipurkka yms). Voinko saada yliannostuksen nikotiinia? Mikäli laitetta imee liian paljon, tämä lopettaa toimimisen hetkeksi. Akun merkitys lie itsestään selvä joten siitä saadaan virtaa laitteeseen. Suurin osa nikotiinipitoisia e-nesteitä myyvistä kaupoista sijaitseekin Iso-britanniassa.
 

Posted Apr 09, 2015 at 12:41am

0 likes

 

Comments

 
 
1