PureVolume

 
Next »
 
 

Sähkötupakka hinta

blog post
Tällä hetkellä kotimaassa saa myydä sähkötupakoita, vain niissä käytettäviä nikotiiniampulleja sekä nesteitä ei Suomessa myydä saa, eli omat nesteensä pitää tilaamaan ulkomailta. Nyt nikotiinipatruunoiden käyttäjä ottaa riskin, että markkinoilla on monen laatuisia tuotteita. isältä pojalle eivätkä ylläpitokulutkaan ole suuret. Tämä ei oo todistetusti aine, mikä tupakassa tuhoaa.

Luulisi, että näin yksinkertaisen tuotteen toteutuksessa ei ois reippaan useita mahdollisuuksia, vaan kyllä eroja löytyy. Tämän päästä Sähkötupakka (www.hhsonline.com) onkin käyttövalmis. Jotkin myyjät sallivat myös tälle ajalle toimintatakuun. Nikotiinittomien ja nikotiinipitoisten täyttönesteiden hinnoilla ei ole juurikaan eroa. Noh, uskon jotta tähänkin löytyy ratkaisu.

Sähkötupakan mainontakielto onkin yhtä laaja kuin tupakkatuotteilla ja tupakointivälineillä. Jos päätyy vieroituslääkkeisiin, niistä joutuu neuvotella lääkärin kanssa. Hän keksi teknisen ratkaisun, jolla nikotiinipitoinen liuos (nikotiinin, propyleenin ja glykolin sekoitus) saatiin höyrystymään ja tätä avulla nikotiinia keuhkojen vaikutuksesta verenkiertoon. Tupakkalain mukaisesti tupakkajäljitelmän sekä savukkeiden vastikkeen mainostaminen, epäsuora mainonta sekä muu myynninedistäminen on kielletty.

Sähkötupakan toimintamekaniikka on suunnilleen seuraavanlainen: atomisaattori (atomizer) aiheuttaa akun vaikutuksesta vesihöyryä, mikä sitten käyttäjän toimesta imetään keuhkoin. Esimerkiksi uusiseelantilaisen Aucklandin yliopiston tuoreesta tutkimuksesta tulee toteen, jotta sähkötupakka lieventää yhtä tehokkaasti tupakoinnin lopettamisessa kuin nikotiinilaastari.

Olen sanonut sen suuri määrä kertaa tutuilleni sekä sanon tämän teillekin, e-savukkeisiin siirtyminen oli elämäni paras päätös. Näitä kierteitä onkin valitettavasti muitakin, mutta 510 onkin huomattavasti yleisin. Patruunan sisällä onkin hiukan normaalin savukkeen filtteriä muistuttava pumpulimainen polyesterivanu (engl.

Mies menetti onnettomuudessa myös osan etuhampaistaan sekä kielestään. Tilanne onkin vähän nurinkurinen, koska muita nikotiinituotteita kuin purkkaa, laastareita sekä muita tämänkaltaisia tuotteita voi vapaasti kaupata. Tupakkaa poltettaessa ihmiskehoon syntyy yli neljä tuhatta erillaista kemikaalia kuin tervaa, häkää, syanidia, hillimonoksidia, typpioksidia, vetysianidia sekä ammoniakkia.
 

Posted Dec 04, 2014 at 7:49pm

0 likes

 

Comments

 
 
1