PureVolume

 
Next »
 
 

De Mooie Christian Louboutin Heren Schoenen Zijn Erg Populaire

blog post

Pak uw SPF! Deze lente/zomer 2017, Christian Louboutin neemt ons mee voor een wandeling langs de promenade van Venice Beach met zijn nieuwste warme weersomstandigheden stijlen voor vrouwen - fris en leuk lug zolen sandalen. Verrijkt met een vrouwelijke speelsheid opgeroepen door kauwgom pastel kleuren en zachte metallics, schijnt de collectie in een array van stralende gemengde materialen. Nemen in de oceaan bries en glijden langs in deze verbogen stijlen die van zonlicht naar maanlicht.

Zet uw top naar beneden en gooi alle begrippen van zware lug zolen uit van de stoel van de passagier! De mooie louboutin heren schoenen voor verkoop online. Dit seizoen is lichtgewicht lug zolen sandalen heb je zwaaien langs de palm omzoomde boulevards van zonnige Zuid-Californië op een bedje van de voet van de ultra zachte suède en nappa. De stijlen zijn vol met Christian Louboutin de handtekening keten detail motief gegoten op de zool van elke lug zolen sandaal.

Miss Roma, uitgerust in iriserende geometrische sieraden, levert een chique grafische rendering atop lakleder Electro. Een contrasterende gebronsd volle maan enkelbandje in nappa pepite brengt de warmte terug in de nacht terwijl een pixilated octrooi Mosaique bloem print op korrelige kalfsleder zoetheid als een opvallende detail langs het voet-bed serveert. Je weet mensen hou gewoon van Louboutin Heren Schoenen voor een aantal redenen. De wereld door een roze bril zien, verschijnt Miss Roma ook uitgedost in een octrooi Poudre met doorschijnend pieken die overeenkomen met de roze ondertoon van de banden onder. Een Enkelbandje van Poudre Glitter Tisse en details voor octrooi bloemen langs de voet bed schetsen een beeld van de wolkenloze perfectie.

Rocknbuckle, een gladiator sandaal comfortabele dag of nacht, geeft een hint van Hollywood glam met accenten van glanzende gouden nappa pepite. Witte piramide studs bovenop een Latte witte patent strip sieren de boog van de voet en maak een glanzende contrast met de Dolly roze zool van de Louboutin Schoenen. Rechtstreeks uit de blauwe diepten roept Rocknbuckle mythische godinnen van de zee, het aantrekken van een zilveren nappa die lame Sirene reliëf met de zeemeermin-achtige schalen en Poseidon blauwe metalen studs tegen een metalen patent riem.

 

Posted Apr 04, 2017 at 12:34am

0 likes

 

Comments

 
 
1