PureVolume

 
Next »
 
 

CLSchoenen

 
       

Genres: Acoustic

Location: Amsterdam, Netherlands

Stats: 0 fans / 0 plays / 0 plays today

 

"Ik was altijd gefascineerd door hoe veel de ogen zeggen. De ogen hebben een leven. Make-up alleen benadrukt wat u zin voor uitbrengen." Maart van dit jaar, breidt Christian Louboutin het universum van Louboutin te presenteren een opus van oog versterkers, invoering van Les Yeux Noirs Lash sturen lak mascara, Oeil Vinyle lichtgevende Ink Liner Oeil Velours Velvet Eye opsteller en Brow opsteller. Ogen gaan onthullen en bloot als Christian legt uit in zijn eigen woorden:

"je kunt zien geluk, verdriet, angst, felheid... U zeker zien alles door de ogen." Ter verhoging van de functie die hij meest expressieve acht, uiteengezet christian louboutin om een verzameling van fantasierijke en expert tools te maken. Het resultaat is een collectie die sensuele toepassing met de intens rijke kleuren en de aandacht voor detail verwacht van de ontwerper combineert. Luxe en uniek slank, biedt elk product een precieze en sensuele gebaar vergelijkbaar met die van de kalligrafie. De eye-collectie van Christian Louboutin is kunstig ontworpen definiëren en toevoegen aan de uitdrukking van ogen van een vrouw, de essentie en de kracht van haar blik te versterken.

Christian werd geinspireerd om het maken van een intense blik, "Les Yeux Noirs." Voor hem is oog make-up niet louter versiering, maar een middel waaruit een kan onthullen of verbergen facetten van hun karakter. Een vrouw moet niet zeggen een woord uitspreken alot. Haar ogen spreken voor haar: ze knipoogt ze smolders, ze blikken, ze staart. "Open ogen zeggen: Ik luister, ik kijk. Gesloten ogen zeggen: Luister naar mij, kijk naar me. Het is door de ogen dat je persoonlijkheid, zien", zegt CL Schoenen. Ogen zijn een krachtig hulpmiddel, die kan worden verbeterd door middel van oog make-up.