PureVolume

 
Next »
 
 

De ce oamenii sănătoşi rândul său, acupunctura

blog post
Fiecare an, milioane de suferinzi de durere cronica primi îngrijiri medicale pentru o stare cunoscut ca fibromialgie. Modelul actual de îngrijire pentru fibromialgie sufera a fost medicamente care doar schimba modul în care creierul nostru percepe durere dar nu face fix de fapt cauza de durere. Suferinzi pot percepe unele ameliorarea durerii, dar durerea întotdeauna vine înapoi si pacientul este spus ei trebuie sa învete sa traiasca cu starea lor. Deci ceea ce cauze fibromialgie si ce se poate face despre asta? Termenul înseamna literalmente durere în muschi si tesuturi moi din jurul muschii, tendoane si ligamente. Cauza este o parte a creierului stem cunoscut ca mesencaphalon. Când Mesencephalon overfires noastre simpatic / parasympathictc sistemul devine din echilibru. O dominare a sistemului nostru de simpatic apare si poate duce la multe probleme, dintre care unele includ:

& bull; durere peste tot

& bull; oboseala

& bull; lipsa de somn

& bull; migrene dureri de cap

& bull; Alternativ diaree si constipatie

& bull; dificultati exercitarea

& bull; creier de ceata

& bull; usoara pâna la moderata depresie la durere constanta.

impotenta

Un neurolog Chiropractic poate ajuta pentru a trata toate aceste acupunctura. Aceste simptome au loc deoarece fibromyaglia suferinzi, care au o mare tragere mesencephalon, care este locatia de nervi cranieni 3 si 4, adesea poate avea cresterea tensiunii arteriale si sau puls, creste sansa de infectii ale tractului urinar, insomnie si o sensibilitate la lumina. Lumina intoleranta este cauzata la nervilor cranieni 3, care controleaza elevilor si sa le permita sa se contracta, devine obositi si ei se dilata cauzeaza prea mult lumina sa intre. O crestere în concedierea a mesencaphalon în cele din urma duce la un peste productia de hormoni de stres, care va provoca durere fibre tot corpul pentru a deveni peste stimulat. Neurologie Chiropratic este folosind o noua abordare pentru tratarea fibromialgie este cunoscut ca terapii bazate pe creier.

Aceste terapii care includ spin terapie, chiropractic unilaterale ajustari, terapie de vibratii, ochi exercitii si terapie cu oxigen. Aceste tipuri de terapii unic, de asemenea, de lucru pentru a ajuta pacientul sa depaseasca ceata creier, reduce sau elimina dureri de cap lor, si pentru a permite organismului de a tolera miscarea pentru exercitarea. Chiropractic neurologie poate oferi terapii bazate pe creier care poate ajuta un pacient depasi insomnie lor, si care va va ajuta sa le câstige un somn decente. Atunci când pacientul poate obtine un somn decente, acestea ar trebui sa vedeti o îmbunatatire a oboselii cronice, precum si.
 

Posted Sep 23, 2012 at 1:23pm

0 likes

 

Comments

 
 
1